Damu Roland bánja, hogy elcsattant az a bizonyos két pofon, azt viszont ennél is jobban sajnálja, hogy évekkel ezelőtt egy Palácsik Tímea nevű hoszteszlánytól pezsgőt fogadott el a TV2 partiján - nyilatkozta a Story magazinnak a nemrég szabadult színész.

„Nem vagyok agresszív ember. A két pofont sem tagadtam, a többivel kapcsolatban viszont azon leszek, hogy bebizonyítsam, ártatlanul ültem három évig" – mondta a hetilapnak adott interjújában Damu Roland, aki három év után húsvétkor szabadult a börtönből.

Az interjúban felesége, Edina is megszólalt, aki elmondta: nem foglalkozik az emberek véleményével. Pedig Damuról egyik nemrég szabadult rabtársa azt nyilatkozta, a színész a börtönben terrorizálta társait.

Fotó: Nagy Attila - Origo

„Meg is lesz a következménye. Májusban szabadul a többi cellatársam, és jogi lépéseket teszünk" – mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy a börtönben töltött idő határozottabbá, ugyanakkor bizalmatlanabbá tette.

Arra a kérdésre pedig, hogy mi lesz, ha összefutnak majd Vajna Tímeával a színész a következőképpen válaszolt: „Az biztos, hogy nem leszek egyedül, hanem a feleségemmel. És az is biztos, hogy nem köszönök neki, csak elmegyek mellette. Bár ha jobban belegondolok, a feleségem kezét azért megcsókolhatná..."