Damu Roland már otthon tölti a húsvétot: Bánthatja Vajna Timit?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János -
bosszú Damu Roland szabadulás börtön félelem Andy Vajna Vajna Tímea rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nap, és Damu Roland kiszabadul a börtönből, így már a húsvéti ünnepeket is kint tölti.

Mint ismeretes, Damut 2010 novemberében tartóztatták le, mert volt menyasszonyát, Vajna - leánykori nevén Palácsik - Tímeát megverte és megerőszakolta. A színész négy és fél év letöltendő börtönt kapott, melyet le is ült.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János

A Bors információ szerint Timi nem reagál a lap megkeresésére, de úgy tudni, egy bulvármagazin szerint szerint a férje, Andy Vajna testőrt fogadott mellé. Ezt a hírt egyelőre senki sem erősítette meg, ám a Bors megkérdezte Damu ügyvédjét, Timinek kell-e tartania a védencétől.

Damu Roland ügyvédje, ­dr. Sebestyén Tamás szerint Tímeának nincs mitől tartania, és nem szükséges, hogy megerősített testőrséggel védje magát.: "Lehet fogadni testőrt, de felesleges óvintézkedés. Vajna úr igyekezetét és a szerelme iránti elkötelezettségét persze tisztelem" - mondta a Borsnak dr. Sebestyén.

"A húsvét az újjászületés, feltámadás ünnepe mindenki, így Roland számára is. Közel két éve, a tiszalöki börtönben elvett feleségéhez, Edinához költözik, együtt ünneplik a szabadulást, és a húsvét szent ünnepét. Az ügyfelem egészséges, jó kondiban van, lelkileg kiegyensúlyozott, és alig várja, hogy újra dolgozhasson a szakmájában. Szinkronizálna, színházban és televíziónál dolgozna" - árulta el az ügyvéd, aki arra a kérdésre, hogy Tímeának tartania kell-e Damutól, azt válaszolta, hogy nem.

"Roland nem akar tudni Tímeáról, és tudomásom szerint találkozni sem szeretne vele" - állítja.

Damu családja korábban üzent Timinek:

Roland unokahúga szerint a család sosem felejti el Vajna Timinek, hogy börtönbe juttatta a színészt. A lány korábban Londonból üzent.

A börtönviselt színész rokona, Zita, a Borsnak mondta el a család álláspontját az ügyről, és levelében üzent a Damut börtönbe juttató Tímeának is. A levelet ide kattintva érheted el.
Több milliót raboltak Andy Vajna kaszinójábólhttp://www.life.hu/news/20150320-andy-vajna-vigado-teri-kaszinojabol-tobb-millio-forintot-raboltak-harom-gyanusitottat-fogott-el-a.htmlSajtóinformációk szerint Andy Vajna tulajdonában áll az a Vigadó téri kaszinó, ahonnan szilveszter éjjel négy férfi öt és fél millió forintot tulajdonított el. Három gyanúsítottat elfogtak, a negyediket még keresi a rendőrség.News--Andy Vajna: „Az első repülőgépem sok évvel ezelőtt lezuhant"http://www.life.hu/bulvar/20150306-kiderult-andy-vajna-producer-elso-maganrepulogepe-sok-evvel-ezelott-lezuhant-es-mindenki-aki-rajta.htmlA sikeres producer elmesélte, miért nem használja a magánrepülőgépét és miért mondott le végleg erről a luxusról.TV + Bulvár--Andy Vajna: „A végrendeletemben ott szerepel Timi neve”http://www.life.hu/csalad/20150305-andy-vajna-producer-bevallotta-a-vegrendeleteben-szerepel-felesege-vajna-timea-neve-es-nem-irtak.htmlAndy Vajna őszintén vallott arról, hogy a régebbi hírekkel ellentétben nem kötött házassági szerződést és végrendelettel biztosította felesége, Timi jövőjét.Család--Így magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-a-valentin-napi-gyemantja-miatt-magyarazkodott-a-tv2-aktiv.htmlVajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy tündökölt Vajna Tímea és szépségkirálynője a Faust operabálonhttp://www.life.hu/trend/20150214-igy-tundokolt-vajna-timea-es-szepsegkiralynoje-a-faust-jotekonysagi-operabalon.htmlLuxusmárkákat viselt magán a szombati jótékonysági operabálon Vajna Timi. Andy Vajna feleségét a Miss Universe Hungary győztese, Kelemen Heni is elkísérte a rendezvényre. TrendOrigoVajna Tímea: „Lehet, hogy kipróbálom a szado-mazo szexet"http://www.life.hu/bulvar/20150213-vajna-timea-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-film-kapcsan-bevallotta-meg-nem-probalta-a-szadomazo.htmlVajna Tímea A szürke ötven árnyalata című film kapcsán elárulta, még nem próbálta ki a szado-mazo szexet, de lehet, hamarosan pótolja...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.