Hungary's Got Talent Kína lovak videó tehetségkutató műsor hang éneklés fellépés előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a tollas jelmezben fellépő fiú, amikor éneklés közben hirtelen a lovakhoz hasonló nyerítést hallatott.

Ilyet még tuti, hogy nem láttál! Az alábbi videó főszereplőjének előadása egy egyszerű fellépésnek indult a kínai Got Talent műsorában. A srác – akinek nem mindennapi tollas szerelése már megérne egy külön misét – mindenkit meglepett, amikor éneklés közben igazi lónyerítést hallatott:

Már nem sokat kell várni, hiszen hamarosan itthon is elindul a Hungary's Got Talent vadonatúj tehetségkutató műsor, amelynek első válogatóján a Life.hu is ott járt – a cikket ide kattintva olvashatod el.

Schiwert-Takács: castingban elég jók vagyunk

A Hungary's Got Talent kreatív felelős főszerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castinokról van szó. A Life.hu Schiwert-Takács Lászlóval készült interjúját ide kattintvaolvashatod.
Galambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér visszahttp://www.life.hu/bulvar/20150417-galambos-lajcsi-trombitas-zenesz-vadonatuj-showmusorral-ter-vissza-a-slager-teven.htmlSokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával.TV + Bulvár--Íme a lábával ügyeskedő Charlie Chaplin-imitátor! Nézd meg a videót!http://www.life.hu/bulvar/20150420-labaval-ugyeskedo-charlie-chaplin-lett-az-alban-a-got-talent-elso-gyoztese.htmlSzinte hihetetlen, mit művel a lábával ez a Charlie Chaplin-imitátor! Az albán Got Talent győztese elvarázsolta a közönséget.TV + BulvárAFPLilu, Ördög Nóra és Liptai Claudia esélyesek a legjobb női műsorvezető díjrahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-lilu-ordog-nora-es-liptai-claudia-eselyesek-a-televizios-ujsagirok-dijan.htmlBejelentették a Televíziós Újságírók Díjára esélyes műsorvezetőket, műsorokat, színészeket. Április 27-én nyolc kategóriában adják át a díjakat. TV + BulvárOrigoNégylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstockHa a push-up már nem elég, jöhet a mellmasni - Vajon van ennél bizarrabb divatőrület?http://www.life.hu/trend/20150416-melluk-ala-szalagot-kotnek-a-japan-nok-hogy-nagyobb-legyen.htmlNők milliói push-up melltartóval növelik optikailag a kebleiket, de a japánok most továbbmentek. Ha a szivacsos melltömés és a trükkös fehérnemű sem elég, jöhet a mellmasni! TrendThinkstockŐ az anyukám: ezen a csodálatos videón sír most a világ - Zsepiket elő!http://www.life.hu/csalad/20150419-o-az-anyukam-ezen-a-videon-sir-most-a-vilag-zsepiket-elo.htmlMost egészen biztosan nincs annál tündéribb a neten, ahogy gyerekek bekötött szemmel is rátalálnak a saját anyukájukra a többi nő között. Végignéztük, és igen, a sírás/könnyezés/hüppögés elkerülhetetlen.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.