A színész őszintén beszélt az alkoholhoz fűződő viszonyáról az Összezárva Friderikusszal forgatásán.

Gesztesi Károly négy üveg rozét és négy felest fogyasztott el az Összezárva Friderikusszal forgatásán – árulták el a műsor készítői a Blikknek.

Forrás: TV2

„A felvétel előtt négy üveg rozét félig kihúzott dugóval tettünk a hűtőbe, mert Karcsinak ez a kedvence" – mondta el a lapnak a műsor producere, Hajdú Péter, aki összesen 10 üveg rozét biztosított a felvételhez. „Négy üveg whiskyt meg bírok inni úgy, hogy nem látszik meg rajtam. Amikor otthon kiülök a verandára olvasgatni, előtte felhajtok két cent pálinkát és egy fröccsöt" – magyarázta Friderikusznak a forgatás alatt Gesztesi Károly, akit korábban vélhetően alkoholproblémái miatt írtak ki a Jóban Rosszban sorozatból.

Gesztesi szerint Claudia csalt először
Gesztesi Károly megdöbbentő vallomással állt elő: elmondása szerint azért csalta meg Claudiát volt feleségével, mert annak idején a színésznő-műsorvezető is összeszűrte a levet Afrikában, egy műsor forgatása alatt. De vajon ez tényleg így volt? ITT korábban minden kiderült, Liptai Claudia megszólalását az üggyel kapcsolatosan pedig ide kattintva olvashatod.

Ennek a műsornak nem az a lényege, hogy ki hány pohár szeszes italt önt le a torkán a 24 órás felvétel során, sokkal inkább az, hogy mennyire tudja levenni az álarcát, és Gesztesi Károly levette. Karcsi nálam jelesre vizsgázott őszinteségből" – összegezte Hajdú Péter.