Gesztesi szerint Claudia csalt először - Vajon mi az igazság?

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
fogantatás Születés Összezárva Friderikusszal házasság igazság Gesztesi Károly Liptai Claudia megcsalás műsor félrelépés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomással állt elő Gesztesi Károly: azért csalta meg Claudiát a volt feleségével, mert annak idején hírét vette, hogy a színésznő-műsorvezető Afrikában, egy műsor forgatása során más férfiakkal szűrte össze a levet. 

Hatalmas bomba robbant, amikor Gesztesi Károly az Összezárva Friderikusszal című műsorban bevallotta: Liptai Claudiával való házassága alatt megcsalta a színésznő-műsorvezetőt, mi több, akkori kapcsolatából gyermeke is született.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A 6 éves Áron tehát az ő fia – mondta ki végre a Jóban Rosszban egykori sztárja. Bár Gesztesi állítása szerint csak azután kezdett viszonyba fia édesanyjával, miután Liptai Claudiát a Sztárok a fejükre estek forgatásán, 2008 novembere körül hírbe hozták több férfival, a Bors utánaszámolt: ez nem egészen igaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.