Megdöbbentő vallomással állt elő Gesztesi Károly: azért csalta meg Claudiát a volt feleségével, mert annak idején hírét vette, hogy a színésznő-műsorvezető Afrikában, egy műsor forgatása során más férfiakkal szűrte össze a levet. 

Hatalmas bomba robbant, amikor Gesztesi Károly az Összezárva Friderikusszal című műsorban bevallotta: Liptai Claudiával való házassága alatt megcsalta a színésznő-műsorvezetőt, mi több, akkori kapcsolatából gyermeke is született.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A 6 éves Áron tehát az ő fia – mondta ki végre a Jóban Rosszban egykori sztárja. Bár Gesztesi állítása szerint csak azután kezdett viszonyba fia édesanyjával, miután Liptai Claudiát a Sztárok a fejükre estek forgatásán, 2008 novembere körül hírbe hozták több férfival, a Bors utánaszámolt: ez nem egészen igaz.

Áron ugyanis 2009 áprilisában jött világra, vagyis már Claudia elutazása előtt meg kellett, hogy foganjon. „Miután Claudia még nem látta, nem tud reagálni. Megnézi, mi kerül adásba, és utána nyilatkozik. Biztos vagyok benne, hogy nem éri meglepetés, hiszen ő és a férje jó viszonyban vannak, feltételezem, egyeztettek erről is " – mondta el a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina, a Claudiát képviselő menedzsment tulajdonosa.

Gesztesi Károly maga is bevallotta, mennyit hazudott korábban. „Sokat hazudtam, csúsztattam, nagyon sokáig, csakhogy az ember rájön egy idő után, hogy ennek semmi értelme. És most, hogy kimondtam, Áron a fiam, tíz évet nyertem az életemből."