200 millió forintot nyert, de belehalt a nő

Forrás: Thinkstock -
halál nyeremény sorsjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első sorsjegyével rögtön félmillió fontot, azaz nagyjából 200 miliió forintot nyert Helen Ford. Nem bírta kezelni a hirtelen jött vagyonosodást. 

A brit nő balettáncosként dolgozott fiatal korában, akkoriban is mániás depresszióra utaló tüneteket produkált.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Élete első sorsjegyét két évvel ezelőtt vásárolta, amivel rögtön megütötte a főnyereményt. A 200 millió forintnyi fontból luxusvillát vásárolt magának, és egy drága nyaralásra is befizetett. Nem tudta beosztani a pénzt, ez hatással volt a pszichés állapotára, ami egyre jobban romlott - írja a Daily Mail. Barátai szerint kár volt megnyernie a pénzt, mert így nem tudta kontrollálni a mániás depresszóját. Ahelyett, hogy a pénzzel megldotta volna a problémáit, egyre csak romlottak körülötte a dolgok.

Néhány napja a nőt elütötte egy érkező vonat az állomáson, egyelőre nem tudni, öngyilkos lett vagy baleset történt, de barátai állítják, szándékosan lépett ki a szerelvény elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.