Barátok közt sztárján tesztelték a fiatalság titkát

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub -
kísérlet fiatalság orvostudomány Ábrahám Edit kutatás eredmény Barátok közt gyógynövények baktövis Nobel-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Székács Béla és csapata a baktövis nevű gyógynövényben találta meg az öregedés ellenszerét. Ábrahám Edit színésznő, akin három hónapig kísérleteztek, nagyon pozitívan nyilatkozott a hatásokról.

Kevés olyan téma van, ami annyira foglalkoztatná manapság az emberiséget, mint a fiatalság titka. Ezúttal egy magyar csapat mutatott fel elképesztő eredményeket a témában. A kutatók a baktövis sejtregeneráló hatásait vizsgálták – adta hírül a Bors.

2009-ben amerikai orvosok orvostudományi-fiziológiai Nobel-díjat kaptak azért, mert megfejtették a sejtek és sejtrendszerek öregedésének titkát. Ehhez a kutatáshoz kapcsolódott a magyar T-Kód csoport is. Prof. dr. Székács Béla a baktövis nevű gyógynövényt kutatja kollégáival, amelyről kiderült, hogy molekuláris szinten fiatalítja meg a sejteket. A távol-keleti népi gyógyászatban egyébként már régóta ismerik és használják ezt a növényt.

Forrás: Wikipedia

Dr. Székács Béla professzor maga is szedi a kapszulát, azonban úgy érzi, hogy a kutatások még nagyon az elején járnak.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

A Barátok közt egykori Berényi Claudiája, Ábrahám Edit másik 19 emberrel vett részt a kísérletben. A színésznő, aki egyébként is híve a természetes gyógymódoknak, nagyon pozitívan nyilatkozott az eredményekről: „Három hónapig kellett szednem a baktöviskapszulát, naponta egyet. Persze alapvetően odafigyelek az egészségemre. De azt vettem észre magamon, hogy élesebb a memóriám, kevésbé vagyok fáradékony, és jobb lett a bőröm minősége" – mesélte a színésznő a lapnak.

Gratulálunk az orvoscsapatnak!

Az örök fiatalság 10 titka

Minden nőnek az életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell azzal, hogy az idő bizony eljárt felette. De rajtunk múlik, hogy ez a pillanat minél később köszöntsön be. Ha betartod az alábbi 10 jó tanácsot, még sokáig fiatalnak érezheted magad a bőrödben, és a környezetedet is átverheted pár évvel.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.