Vizsgálat indulhat a kokaint fogyasztó magyar kajakosok ellen

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila -
kokain sportoló kajak kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A júniusi Európa Játékokra készülő kajak-kenu válogatott két tagja, Csipes Tamara és Dombvári Bence kokainhasználattal buktak le a vizsgálatokon. 

Az Origo információi szerint kokainhasználat miatt megbukott a drogteszten a júniusi Európa Játékokra készülő kajak-kenu válogatottból Csipes Tamara és Dombvári Bence. Azonban képzelhető, hogy mindketten ott lehetnek az augusztusi, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

Az ötszörös világbajnok Csipes és a világbajnoki ezüstérmes Dombvári a doppingteszten ugyan átmentek, de a drogteszt kokaint mutatott ki a szervezetükben. Az anyagi támogatást megvonták tőlük, kikerültek a válogatottból is, így a júniusi Európa Játékokon biztosan nem vehetnek részt.

Csipes Tamara Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Kábítószerfogyasztás miatt rendőrségi eljárás is indulhat a két sportoló ellen. Ha a kajakosok vállalják az elterelést (egyfajta leszoktatást), megússzák a komolyabb büntetést, ellenkező esetben akár börtönnel is fenyegethetik őket - számolt be a Blikk.

Dombvári Bence Forrás: MTI/Kovács Tamás

Mától közvetlenül Budapestről is el lehet jutni Kínábahttp://www.life.hu/news/20150501-matol-kozvetlenul-budapestrol-is-el-lehet-jutni-kinaba.htmlMájus elsejétől új járatot indít Budapestre az Air China, a kínai nemzeti légitársaság. A legelső járat érkezését ünnepélyes, vízsugaras fogadtatás várta a Liszt Ferenc repülőtéren.NewsOrigoMa végre kiderül a kis hercegnő neve!http://www.life.hu/news/20150504-hamarosan-bejelentik-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-masodik-gyermekenek-nevet.htmlHamarosan bejelentik, milyen nevet választott a napokban született kislányának Vilmos herceg és Katalin hercegné – előtte azonban még vár rájuk egy találkozó Erzsébet királynővel.News--Hurrá! Kedden már akár 30 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150503-hetfon-meg-sok-lesz-a-felho-folottunk-de-kedden-mar-akar-30-fok-is-lehet.htmlIgazi jó hírek a jövő hét időjárásával kapcsolatban.News--Hoppá! Elvitték a hatos lottó főnyereményéthttp://www.life.hu/news/20150503-elvittek-a-hatos-lotto-fonyeremenyet.htmlVolt hat találatos a vasárnapi lottóhúzáson. Ez azt jelenti, hogy egy szerencsés több mint 550 millió forintot nyert.News--Váratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férjehttp://www.life.hu/news/20150503-sheryl-sandberg-a-facebook-masodik-embere-elveszitette-ferjet-dave-goldberget.htmlA 45 éves Sandberg a Google legmagasabb beosztású női vezetője volt, ma pedig a Facebook ügyvezető igazgatója, úgy is mondhatnánk, hogy a második ember Mark Zuckerberg után. Ő gyászolja most szerelmét.News--Vajon mennyire lesz drága idén a magyar eper?http://www.life.hu/news/20150503-draga-lesz-iden-a-magyar-eper-meg-a-termelo-sem-tudja.htmlBár a boltok és a piacok standjai nem ezt sugallják, az igazi eperszezonra még várni kell néhány hetet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.