Letartóztatták a The Walking Dead sztárját

Forrás: AFP/Mark Von Holden -
ittas vezetés birtoklás sorozat színész rendőrség Seth Gilliam börtön letartóztatás The Walking Dead gyorshajtás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyorshajtás, ittas vezetés és drogbirtoklás vádjával tartóztatták le Seth Gilliamet, a nagysikerű sorozat egyik szereplőjét.

Már elkezdődtek a The Walking Dead hatodik szériájának forgatási munkái, ám a jelek szerint úgy tűnik, cseppet sem alakul problémamentesen. A napokban ugyanis letartóztatták a sorozat egyik szereplőjét, Seth Gilliamet – adta hírül a CNN.

Forrás: AFP/Mark Von Holden

A színész, aki egy erkölcsileg ellentmondásos tiszteletest alakít, 107 mérföld/óra sebességgel ment ott, ahol 55 mérföld/óra volt előírva, ezen kívül pedig egy marihuánás cigarettát is találtak nála a rendőrök. Gilliamet gyorshajtás, ittas vezetés és kábítószer-birtoklás vádjával tartóztatták le, jelenleg a Fayette-i Megyei Börtönben ül.

Otthagyja a Grace klinikát a sorozat legszexisebb szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kiirtak-a-grace-klinika-sorozatbol-patrick-dempsey-karakteret-dr-derek-shepherdet.htmlKiakadtak a rajongók: kiírták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat egyik legmeghatározóbb karakterét, Dr. Derek Shepherd-öt a Grace klinikából.TV + Bulvár--Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150503-hetfon-bucsuzik-a-baratok-kozt-sztarja-az-enikot-alakito-pataki-szilvia.htmlA nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.TV + BulvárRTLKLUBSorozatrajongók figyelem! Újra összeállnak a Szívek szállodája szereplőihttp://www.life.hu/news/20150424-ujra-osszeallnak-a-szivek-szallodaja-szereploi.htmlJúniusban újra összeáll a Szívek szállodájának szereplőgárdája.NewsOrigoMeghatóan mesélt gyermeke anyjáról a sorozatsztárhttp://www.life.hu/csalad/20150428-josh-dallas-az-egyszer-volt-hol-nem-volt-sorozat-sztarja-meghatoan-meselt-gyermeke-anyjarol.htmlA népszerű, Egyszer volt, hol nem volt című sorozat két sztárja a valóságban is egy párt alkot, és ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, nemrég született meg első közös gyermekük.Család--Sármos magyar színész kapott szerepet a híres amerikai sorozatbanhttp://www.life.hu/kult/20150424-csanyi-david-amerikai-sorozatban-kapott-szerepet.htmlAz amerikai FX csatorna sorozatában kapott szerepet a jóképű magyar színész, Csányi Dávid. KultOrigoRossz hír a Bosszú-rajongóknak: Véget ér a sorozathttp://www.life.hu/bulvar/20150503-vege-a-bosszu-revenge-cimu-sorozatnak-az-abc-nem-ker-tobbet-belole.htmlA rajongók nagy bánatára az ABC elkaszálta a Bosszú című sorozatát, így a május 10-én esedékes évadzáró rész sorozatzáró is lesz egyben. A széria 89 rendes epizód és két különkiadás után múlik tehát ki.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.