Ősztől rangos zeneművészeti szakközépiskolában folytatja tanulmányait Kiszel Tünde kislánya, Donatella, akit magánének szakra vettek fel.

Nagyon büszke 14 éves lányára Donatella, aki tegnap megkapta a hivatalos értesítést, hogy felvették álmai szakközépiskolájába.Mégsem veszi el édesanyja kenyerét és nem lesz műsorvezető belőle!
"Három helyre is felvették Donatellát, mindhárom intézmény színvonalas, komoly zeneművészeti szakközépiskola, ahová nagy a túljelentkezés. Donatella a felvételin 100 százalékból 95 százalékot teljesített, ami nagyon jó eredmény, így végül ő választotta ki, hogy melyik iskolában folytatja a tanulmányait. Ez a siker megerősített minket abban, hogy érdemes ezen az úton haladnia. Magánének tanszakra vették fel, akár énekesnő is lehet belőle, ha szorgalmasan tanul. A felvételi vizsgák februárban zajlottak, egy idő útján már kiírták a honlapra kód alapján a felvettek listáját, de csak tegnap kaptuk meg a hivatalos értesítőt. Büszke vagyok rá nagyon, meg is hatódtam"mesélte Tünde, akinek lánya nem csak jól énekel, de tehetségesen szaval is.  

Forrás: Facebook/ Hunyadi Donatella


„Donatella márciusban a kerületi szavalóversenyen első lett. Az ötödik kerületben sok erős iskola van, mindenhonnan a legjobbakat küldték, ő nyert. A budapesti megmérettetésen pedig az ötödik helyen végzett."- mondta Tünde, aki nem büszkélkedhet hasonló eredményekkel diákéveiből.
„Nekem is a humán tárgyak voltak az erősségeim, de én fiatalkoromban nem nyertem rangos versenyt, Donatella túl tesz rajtam mindenben"