Rendkívül megható üezenetben búcsúzik nemrég elhunyt férjétől a Facebook operatív vezetője, Sheryl Sandberg, akinek élete szerelme tragikus hirtelenséggel távozott. 

Váratlanul, mexikói nyaralásuk során vesztette életét a világ egyik legbefolyásosabb nőjének férje, David Goldberg, akire az edzőteremben, vérbe fagyva bukkantak néhány napja. A férfi  akiről a Facebook atyja, Mark Zuckerberg is megemlékezett  minden bizonnyal a futópadról eshetett le, aminek következtében beverte a fejét és rengeteg vért vesztett. Az orvosok sem tudtak már rajta segíteni. A férfit hétfőn helyezték örök nyugalomra.

Váratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férje, David GoldbergForrás: AFP/Scott Olson

Felesége, Sheryl Sandberg a Facebookon emlékezett meg igazán meghatóan férjéről, akivel 11 évig voltak házasok.

"(...) Dave volt az én kősziklám. Amikor ideges voltam, ő nyugodt maradt. Amikor aggódtam, ő azt mondta, minden rendben lesz. Amikor nem voltam biztos a dolgomban, ő megoldotta. Teljes odaadással nevelte a gyerekeket, és az az erő, amit ők az elmúlt napokban tanúsítottak, jelzi, hogy Dave lélekben még mindig itt van közöttünk. Amikor ma nyugovóra helyeztük életem szerelmét, csak a testét temettük el. Szelleme, lelke, csodálatos adakozó képessége még mindig velünk van. Tovább él azokban a történetekben, amik arról szólnak, hogyan volt Dave hatással az emberek életére; tovább él a szeretetben, ami barátaink és a családtagok szemeiből sugárzik, és tovább él a gyermekeink erejében. Soha többé nem lesz olyan, mint régen, de imádott férjem élete jobbá tette a világot.(...)" - írja a 444.hu.