Katalin hercegné és Vilmos herceg kislányának Magyarország is készül meglepetéssel: a csöppség egy csodaszép herendi porcelánkészletet fog kapni a világszerte híres porcelánmanufaktúrától.

A Herendi Porcelánmanufaktúra egy 2 személyes, különleges teáskészletet fog adni Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének, Saroltának – tudatta a cég, amely hozzátette: ez egyben Magyarország hivatalos ajándéka is a nemrég született kis hercegnőnek.

Forrás: AFP/Leon Neal

Ennek alkalmából ráadásul a híres mintájukat is újratervezték a porcelánokon. A magyar porcelánmanufaktúra és a brit királyi udvar évszázadok óta jó kapcsolatot ápol egymással, négy évvel ezelőtt például Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvője alkalmából is herendi porcelánt küldött Magyarország az ifjú párnak nászajándék gyanánt.

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell
Charlotte Elizabeth Diana - ezt a nevet kapta büszke szüleitől a brit trón negyedik várományosa. Vajon mit jelent ez a név a családnak? És mit a briteknek? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintva olvashatod el.