Nyomozás indult a ValóVilág 6 harmadik helyezettje ellen, aki 40 ezer forinttal károsított meg egy gyanútlan telefonvásárlót.

Feljelentették VV Vikit. A ValóVilág 6 egykori nagyszájúja hamis telefont adott el egy gyanútlan vásárlónak, aki csak azután vette észre, hogy átverték, miután már átvette a telefont – írja a Blikk.

A megkárosított vásárló feljelentette az egykori VV sztártForrás: RTL Klub

„Egy hirdetést adtam fel a neten, amelyben egy telefont akartam eladni, de odaírtam, hogy csere is érdekel. Erre hivatkozva hívott fel engem VV Viki" – kezdte történetét Sz. Zsolt L., akinek az egykori valóságshow-sztár azt mondta, édesapjáé volt a 190 ezerért vett okostelefon. „Azt állította, hogy valami gond van vele, talán beázott, mert a bekapcsolás után csak feketeség van a képernyőn. Elmondta, hogy garancia van a telefonon, de mivel ő nagyon elfoglalt, nem akar azzal foglalkozni, hogy visszacserélteti, inkább megszabadulna tőle, ezért eladná." A férfi és Viki meg is állapodtak: a VV sztár 40 ezer forintért ígérte oda Zsoltnak.„Eleve késett két órát, úgyhogy már sötétben érkezett. Én éppen lázas beteg voltam, leszaladtam, beültem a kocsijába, amiben nem volt világítás. Ideadta a telefont, azt mondta, rohannia kell, de ha bármi gond van, hívjam. Amikor felértem, már azonnal láttam, hogy át lettem verve. Ez ugyanis egy gagyi hamisítvány, kétezer forintot sem ér. A hozzáadott garancialevélen pedig egy olyan karcagi cég pecsétje van, ami két éve megszűnt" – mondta el Zsolt, aki azonnal a rendőrséghez fordult, miután a valóságshow-sztár nem reagált telefonhívásaira. A XVI. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben.

Mi van most a VV6 szereplőivel?
A helikopterkirály Aurelio , a bájos Zsófika, a nagyszájú Viki - vajon mi van most velük? Ennek járt utána korábban a Life.hu - kattints ide a cikkért!