Egy nappal az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője előtt jelent meg a magyar énekesnőről, Boggie-ról egy nem túl derűs hangvételű írás, amely nem sok jövőt jósol a Wars for Nothing dalnak.

A brit Mirror az Eurovíziós Dalfesztivál minden versenyzőjének dalához fűzött egy-kettő, nem egyszer keresetlenre sikerült szót. A lap a magyar indulóval, Csemer Bogival sem tett kivételt, az újságíró kritikája pedig meglehetősen negatív hangvételűre sikeredett.

Fotó: Zsigmond László/Life.Hu

„Tudod, van az a fajta ember, aki quornból készült kardigánt visel, tornacipőt hord és a brokkolik kegyetlen bánásmódjáról béget, amikor kitépik őket a Földanyából. Ez rosszabb. Sokkal, de sokkal rosszabb" – kezdi ecsetelni Varl Greenwood újságíró, aki szerint a Wars For Nothing dal tipikusan az a szám, amelyre előkapod az öngyújtód, majd inkább a füledhez tartod és megégeted vele, csak hogy ne kelljen hallgatnod. A témáját pedig egyenesen unalmasnak tartja.

"Bármi elképzelhető és semmi sem lehetetlen"
Csemer Bogival a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett nem sokkal A Dalban aratott győzelme után - az interjút ide kattintva olvashatod.

Bár a kritika meglehetősen lesújtóan nyilatkozott Boggie daláról, a fogadóirodák eredményei már mást mutatnak: több nagyvárosban is tartott népszerűsítő flashmobjai elérték a kívánt hatást, a fogadóirodák jó esélyt adtak neki a végső győzelemre is. „Itt nagyon jó a hangulat, kedves és hihetetlenül profi a stáb. Csak a pozitív dolgokkal foglalkozom, én mindenkitől azt hallottam, hogy nagy esélyesnek tartanak, és úgy érzem, pozitív értelemben ki is emelnek a mezőnyből" – mondta el a Borsnak Boggie, akinek ezúton is sok sikert kívánunk!