Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarat

Forrás: NORTHFOTO -
ház nappali szamár látogatás gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk.

Eros, a bébi szamár úgy bújik gazdijához, mint egy hűséges kutyus. Hozzájuk pedig szívesen becsatlakozik Zen, a lovacska, aki szintén együtt él Lisával, bár a házba ő csak ritkán néz be.

Forrás: NORTHFOTO
A lógó nyelvű kutyus az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20150519-a-logo-nyelvu-kutyus-a-cuki-zappa-az-internet-sztarja.htmlA cukiságnak már 30.000 Instagram követője van, pedig lóg a nyelve és olyan fura a szeme, de ez senki nem zavar.News--Hoppá! George Clooney felesége pocsékul főzhttp://www.life.hu/news/20150514-george-clooney-vilagihru-szinesz-felesege-amal-alamuddin-pocsekul-foz.htmlAmióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Legutóbb kikotyogta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni.News--Fantasztikus találmány! Megvan az átlátszó kávé receptjehttp://www.life.hu/news/20150513-fantasztikus-talalmanyra-bukkantunk-feltalaltak-az-atlatszo-kave-receptjet.htmlEgy szlovák férfi megalkotta az átlátszó kávé titkos receptjét. Ezentúl vége a jó feketéknek?News--Elhunyt a világ legtetováltabb hölgye - 2000 tetoválása volt http://www.life.hu/news/20150512-isobel-varley-a-vilag-legtetovaltabb-holgye-78-eves-koraban-elhunyt.htmlIsobel Varley 78 éves korában hunyt el. A nő testét szinte mindenhol tetoválások borították és a tetoválók nagy kedvence volt.News--Bizarr édesség! Élethű baba-tortákhttp://www.life.hu/news/20150504-elethu-baba-tortakat-keszit-egy-angliai-cukrasz-stacy-dudding-aki-barki-csemetejet-tortaba-onti.htmlA megszólalásig hasonlítanak az igazi kisbabákhoz az angliai Nyugat-Yorkshirben készült babatorták. Te beleharapnál a bébidbe?News--A nepáli földrengés egy magyar hegymászó szemével – Exkluzív interjú egy Nepálból hazaérkező hegymászóval http://www.life.hu/news/20150429-csombordi-tibor-hegymaszo-mecs-laszlo-hegymaszoval-jart-nepalban-amikor-a-foldrenges-tortent.htmlCsombordi Tibor Mécs László csapatával járt Nepálban, ahol az Island Peak csúcsát próbálták meghódítani. Ők már túl voltak a mászáson, amikor Katmanduban megmozdult a lábuk alatt a föld.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.