Tini-mami kollekció bemutatására kérte fel egy cég Fésűs Nellyt és lányát, a 12 éves Csengét, akik fehérneműben és pizsamában pózoltak.

A közös munkáról a színésznő természetesen kikérte lánya véleményét, aki örömmel igent mondott. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Csenge okos, érdeklődő tini lány, igent mondott, és mindketten nagyon élveztük a fotózást. Csak úgy ismerheti meg önmagát, és dönthet, hogy milyen pályát válasszon, ha kipróbál új dolgokat. De nemcsak ebben a munkában volt a partnerem, otthon is az, bármikor számíthatok rá, ahogy ő is rám. Felelős anyuka vagyok, tudja, hogy mindent megbeszélhet velem, ugyanakkor vannak szabályok, mégis barátnőkként tudunk néha viselkedni. A nagylányom imádja a pótmamaszerepet, tökéletesen eteti és pelenkázza kishúgát” – mesélte Nelly a Blikknek.

Fésűs Nelly nem szoptatna nyilvános helyen

Nagyon megosztja a közvéleményt a szoptatás témája. Van, aki csak otthon, a négy fal között szoptatja a babáját, van, aki még szelfit is készít az intim esemény közben. Fésűs Nelly elmondta a véleményét.

 

Forrás: Facebook/Mokka

A színésznő azt is elárulta a lapnak, hogy jelenlegi párjától született gyermeke véletlen ajándék volt, mégsem zárják ki a lehetőségét egy újabb gyermekáldásnak. Nelly és párja, Vajtó Lajos egyébként már most látják a kis Elzában a színészi tehetséget.

„Elzának már most elképesztő hangja van. Lajos mondogatja is, hogy örökölhetett tőlem valamiféle tehetséget, biztosan opera-énekesnő lesz, mert az Éjkirálynő áriát rendszeresen, zengő hangon előadja. Persze éjjelenként. Ennek ellenére az apja szerelmes a lányába” – mondta nevetve Nelly.

Fésűs Nelly féléves kislányával ment bőrfeszesítő kezelésre

A színésznő kislánya, Elza Zorka mindenhova elkíséri anyukáját. A tündéri hét hónapos baba most egy különleges kezelésre kísérte le Nellyt. Olvasd el a Life.hu cikkét!