Brooklyn Beckham spanolás találkozás Stephen Hawking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebgyerekek híres szüleik által egy csomó mindent elérnek, amiről más csak álmodozik. Így találkozott például Brooklyn Beckham a világ legnagyobb koponyájával.

A híres papa után, úgy látszik, a 16 éves Brooklyn is össszespanolt a híres fizikussal. „Micsoda megtiszteltetés találkozni Stephen Hawkinggal. Inspiráló délután” – írta fotója mellé. De vajon miről dumált a professzorral?

Forrás: Instagram/ Brooklyn Beckham

Miről beszélgetett Brooklyn Beckham és Stephen Hawking?

Szeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstockElárverezik Marilyn Monroe halála előtti fotósorozatáthttp://www.life.hu/news/20150526-marilyn-monroe-halala-elotti-fotosorozatat-elarverezik.htmlAz utolsó, profi fotós által készített fotósorozat három héttel a hollywoodi díva halála előtt készült. A képeket most bárki megvásárolhatja – persze, ha van rá pénze.News--Megdöbbentő vallomást tett Madonna a vallásról! Most elvetette a sulykot!http://www.life.hu/news/20150523-madonna-vallasa-sajat-bevallasa-szerint-a-ribanckodas.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára, melyben vallásaként a ribanckodást jelölte meg.News--Kim Dzsong Un bátyja Eric Clapton koncerten járthttp://www.life.hu/news/20150523-kim-dzsong-un-batyja-eric-clapton-koncerten-jart.htmlNagy feltűnést keltett Londonban Kim Dzsong Chul, aki testőrök gyűrűjében érkezett a Royal Albert Hallba, ahol Eric Calpton koncertjét tartották.News--Bréking! Kanye West mekis kajára mosolygotthttp://www.life.hu/news/20150523-kanye-west-mekis-kajara-mosolygott.htmlA borús tekintetű rapper, úgy látszik happy mealt kért a gyorsétterem autós kiszolgálójánál, mert nagyon boldog lett tőle.News--Chris Brownnak már nem menő a két lábon járás! Helyette futurisztikus gépen gurul!http://www.life.hu/news/20150522-chris-brown-enekes-futurisztikus-gepen-gurult-vegig-canneson.htmlAz énekes nagy feltűnést keltett tegnap Cannes-ban: egy futurisztikus gépen gurult végig a belvároson.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.