A Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.

A hónapok óta húzódó nővé válási folyamat végére érve gyönyörű nőként pózolt Caitlyn Jenner a Vanity Fair címlapján. A hosszú úton sok támogatója és biztatója volt az egykori olimpikonnak, és most is rengetegen gratuláltak neki.

Forrás: AFP

Még az Egyesült Államok elnöke, Obama is írt a Twitterre egy üzenetet: „Nagy bátorságra vall, hogy megosztottad a történetedet.” Egy másik tweetben pedig arra ösztönzi az LMBTQ közösséget, hogy ők is osszák meg a sztorijukat.

A lányai mellett talán édesanyjának, Esther Jennernek volt a legnehezebb a változás. „Továbbra is Bruce-nak fogom szólítani. Én és az apukája így neveztük el őt” – mondta. „De tudom, hogy ez nagy küzdelem volt számára, így nagyon örülök a boldogságának.”

Forrás: vanityfair.com

 

 A transznemű modell, Andreja Pejic a People magazinnak nyilatkozott Bruce Jenner átváltozásáról: „Szerintem nagyon fontos, hogy leküzdjük a sztereotípiákat, és tágítsuk az emberek gondolkodását.” A modell azt is elmondta, hogy gyönyörűen mutat Caitlyn a fotókon.

Eva Longoria, Kendall Jenner kebelbarátnője, Gigi Hadid és Miley Cyrus is megosztotta Instagram oldalán a híres fotót, és mind gratuláltak, hogy kiállt magáért.

Egyébként Caitlyn Jenner is feljelentkezett a képmegosztó oldalra, ahova fel is töltötte címlapfotóját. „Mindenki életében vannak kihívások. Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú küzdelem után önmagam lehetek. Üdvözöllek Caitlyn világában! Nem kell tovább várni, hogy megismerd őt!” - írta a kép mellé.