Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa Dopeman Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyszájú rapper, Dopeman közösségi oldalán akadt ki Demcsák Zsuzsára és Kárász Róbertre.

Dopeman nagyon felidegestette magát a Mokka két műsorvezetőjének, Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek Alekoszhoz való hozzáállásán. Felfuvalkodott, gőgös és beképzelt műsorvezetőknek nevezte őket.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Skacok!
Őszinte leszek, Alekosz ma akkorát nőtt a szememben, hogy szívem szerint DopÉrdemrendre terjeszteném föl. Ilyen szépen és intelligensen bemattolni ezt a két felfuvalkodott, gőgős és beképzelt műsorvezetőt, akik fennhéjázó felsőbbségtudatuktól elvakultan, tulajdonképpen saját maguk ültek be a csicskahajóba, különös tekintettel a hölgyre, akinek szinte sugárzott arcáról a megvetés (amit a műsor vendégeinek nevében kérek ki magamnak), gyönyörű tett volt. Én nem vágom, hogy ezek mit hisznek magukról, de tiszta gáz, ahogy olyanok akarnak cinkelni valakit, akik szinte hajbókolnak, mikor ABerkit látnak. Van egy rossz hírem. Alekosz semmivel sem rosszabb vagy kevesebb, mint Krisztián, Peti vagy akár ők. Fülhallgatóból kérdéseket kapva, súgógépről és adásmenetből interjúzni igazán nem jelent riporteri magaslatokat, mert mint, ahogy a példa is mutatja, könnyen estek éles észnek csapdájába. Kicsit több alázatot és emberséget barátaim, elvégre ti is csak egy bulvár műsor jól fizetett szócséplői vagytok. Neked, Alekosz meg gratulálok. Nagyot alakítottál..." -írta a rapper Facebookján.

Az ominózus jelenetet itt megnézheted:

Éden Barbara végleg abbahagyja a pornózásthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-eden-barbara-az-eden-hotel-3-gyoztese-vegleg-abbahagyja-a-pornozast.htmlÉden Barbara Lokival közösen vitte el a főnyereményt, fejenként tízmillió forintot kaptak.TV + BulvárOrigoAlekosz alvás előtt Julcsira és a Magenheim családra gondolhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-alekosz-alvas-elott-a-szomszedokra-gondol.htmlAlekosz elárulta, mire gondol, mielőtt álomra hajtja fejét. TV + BulvárOrigoKi ez a jóképű fiatalember?http://www.life.hu/bulvar/20150531-kasza-tibi-fiatalkori-fotot-posztolt.htmlJó pár évvel ezelőtti fényképet osztott meg Facebookján az énekes-showman.TV + Bulvár--Sarka Kata műsorvezető leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-sarka-kata-musorvezeto-lesz-a-fem3-cafen.htmlÚj szerepben próbálja ki magát Sarka Kata: Váczi Gergő partnere lesz a FEM3 Caféban. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMi már tudjuk, ki lesz este milliomos!http://www.life.hu/bulvar/20150529-szavazas-ki-nyeri-az-eden-hotelt.htmlMa este minden kiderül! Vajon ki viszi el az Éden Hotel főnyereményét? TV + BulvárOrigoBérczesi Robi terápiás eszköze a Szelfihttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berczesi-robi-a-hiperkarma-enekese-az-rtlii-szelfi-cimu-sorozataban.htmlAz RTLII Szelfi című műsorának kézi kamerája Bérczesi Robi igazi terápiás eszköze. A hiperkarma frontembere a június 8-án induló videónapló-sorozatban őszintén mesél egykori drogfüggőségéről és a „tiszta élet” nehézségeiről.TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.