Világtalálkozó szépe VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén rendezték meg a 2015-ös­ Világtalálkozó szépe versenyt, ahol VV Zsuzsa nagy sikert aratott.

Zsuzsa, aki nemrég a tévében volt "ringes lányka", a 2015-ös Világtalálkozó szépe verseny különdíjasa lett, ezzel pedig nagy lehetőséget kapott:

"Nem mindennapi jutalom járt ezzel, mert nem tárgynyereményt kaptam, hanem egy lehetőséget, ugyanis a Kazán István Kamaraszínház és a Maxline jóvoltából egy főszerepet kaptam a Kislány a pokolban című színdarabban, amit már ősszel láthatnak is a nézők" - mondta a Blikknek.

Forrás: RTL II

Zsuzsa tehát címlaplánykodás helyett a színészkedésbe vág bele, persze a mulatós slágerek gyártásával nem áll le.

Dopeman durván beszólt Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek http://www.life.hu/bulvar/20150603-dopeman-durvan-beszolt-demcsak-zsuzsanak-es-karasz-robertnek.htmlA nagyszájú rapper, Dopeman közösségi oldalán akadt ki Demcsák Zsuzsára és Kárász Róbertre.TV + Bulvár--Éden Barbara végleg abbahagyja a pornózásthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-eden-barbara-az-eden-hotel-3-gyoztese-vegleg-abbahagyja-a-pornozast.htmlÉden Barbara Lokival közösen vitte el a főnyereményt, fejenként tízmillió forintot kaptak.TV + BulvárOrigoAlekosz alvás előtt Julcsira és a Magenheim családra gondolhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-alekosz-alvas-elott-a-szomszedokra-gondol.htmlAlekosz elárulta, mire gondol, mielőtt álomra hajtja fejét. TV + BulvárOrigoBeszólt a tiniknek DJ Metzker Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20150531-beszolt-a-tiniknek-dj-metzker-viki.htmlDJ Metzker Vikinek szemet szúrtak a mostani tinédzserek, keményen bírálta őket a Facebookon.TV + BulvárOrigoSarka Kata műsorvezető leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-sarka-kata-musorvezeto-lesz-a-fem3-cafen.htmlÚj szerepben próbálja ki magát Sarka Kata: Váczi Gergő partnere lesz a FEM3 Caféban. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÉden Snjezana okkal tért vissza: Pénzre van szükségehttp://www.life.hu/bulvar/20150528-eden-snjezinek-penzre-van-szuksege.htmlÉden Snjezana nem csak nyaralni tért vissza a Hotelbe a finálé hetén.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.