Így maszkírozták öregemberré Channing Tatumot

öregember Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ismerné a világ egyik legszexibb pasijaként elkönyvelt Channing Tatumot? Amerika egyik kisvárosában a hölgyrajongók testközelből is megcsodálhatták őt. 

A Magic Mike XXL premier előtti tesztvetítésén vehettek részt egy amerikai kisváros lakói, melynek bevételét jótékony célra fordították. Azonban arra senki nem számított, hogy egy igazán különleges vendég is részt vesz majd az eseményen. A filmsztárt egy különleges sminkelési technikával elcsúfították, és egy kopaszodó szemüveges marketinges szerepében kellett kérdezgetnie a moziban helyet foglaló nézőket. Volt olyan hölgy, aki elmondta, hogy ő nem is látta még a filmet, sőt volt, aki szerint Matthew McConaughey a legjobb színész benne.

Ezután mindenki elképedve figyelte, ahogy Tatum lerángatja magáról a ruhát, és pár szexi táncosfiúval egy spontán show-t nyomnak le a hölgyek nagy örömére.

Villanyoszlopnak rohant a Király utcai lövöldözőhttp://www.life.hu/news/20150608-elfogtak-a-kiraly-utcai-lovoldozot-aki-amokfutasba-kezdett-budapesten.htmlElfogták a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottját Budapesten; ő vezette azt a fegyverekkel teli autót, amely hétfő hajnalban oszlopnak ütközött a fővárosi Bem József téren, írja az MTI.NewsThinkstockEgy férfi sétált a 4-es metró alagútjábanhttp://www.life.hu/news/20150608-egy-ferfi-setalt-a-4es-metro-alagutjaban.htmlTáskával a kezében, a metrósíneken sétált szombat délelőtt egy fiatal férfi a Keleti pályaudvarnál.NewsThinkstockÖngyilkos akart lenni az egykori futballsztárhttp://www.life.hu/news/20150607-kenny-sansom-az-arsenal-egykori-jatekosa-ongyilkos-akart-lenni.htmlAz Arsenal egykori válogatott védője, Kenny Sansom élete nagyon lecsúszott a lejtőn. NewsOrigoA katmandui kislány, aki élő istenséghttp://www.life.hu/news/20150605-a-katmandui-kislanyt-samita-bajracharyat-elo-istensegkent-tisztelik-nepalban.htmlA nepáli hét éves Samita Bajracharyát az isten női energiájának megnyilatkozásának tartják, ezért királynőként és szentként tisztelik.News--Ez a véleménye Angela Merkelnek a Facebookrólhttp://www.life.hu/news/20150607-ez-a-velemenye-angela-merkelnek-a-facebookrol.htmlAngela Merkel egy pénteki konferencián gyerekek kérdéseire válaszolt. Szóba került a Facebook is.NewsAFPÉlet és halál között az elhunyt sportoló kisbabájahttp://www.life.hu/news/20150607-elet-es-halal-kozott-az-elhunyt-sportolo-jerry-collins-es-felesege-kisbabaja.htmlA pénteken elhunyt rögbijátékos, Jerry Collins és felesége kisbabája válságos állapotban van. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.