Nem hibáztatjuk Harryt, aki egy jótékonysági koncert után találkozhatott a pop koronázatlan királynőjével: ez a mellkivágás valóban látványos volt.

Bár Lady Gaga magához képest meglehetősen visszafogottan jelent meg a Royal Albert Hallban Tony Bennettel közösen adott koncertjén, Harry herceg a képek tanúsága szerint nem tudta túltenni magát az énekesnő dekoltázsán.

Forrás: AFP/Alan Davidson

A polgárpukkasztásairól (is) híres sztár csillogó kövekkel kirakott szemöldöke csak a kezdet volt, földig érő Brandon Maxwell által tervezett estélyijének dekoltázsa mindent vitt - még a brit herceg figyelmét is. Azért bizonyára lenne hozzá néhány szava Lady Gaga vőlegényének, Taylor Kinneynek, akivel idén júliusban készül frigyre lépni az énekesnő.

Forrás: AFP
Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga
Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk ITT 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon.