Mozifilm főszerepére kérték fel Damu Rolandot

"Fotó: Margitay Klára " -
Damu Roland forgatókönyv főszerep mozifilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly, a mulatós zene sztárja ajánlott főszerepet Damu Rolandnak. A mozifilm a zenész klipjéből készül.

Jolly Bombashéj című, 3 hete megjelent dalát 600 ezren nézték már meg. A videó története (Jolly és Palika lányokkal táncikálnak luxusnak képzelt helyszíneken) egy producernek beindította a fantáziáját. Állítólag már folynak is a tárgyalások, hogy mielőbb moziba kerülhessen a film.

A Big Man művésznevű producer a következőket mondta a Borsnak: „Már készül a forgatókönyv. Vígjátékot álmodtunk meg, és nagyban gondolkodunk!”

„A Bombashéj története szerint két szegény ember gazdagságról álmodozik. Szállodában dolgoznak, ők viszik el a parkolóba a vendégek autóit. Jön egy dúsgazdag férfi, akinek ellopják a kocsiját, és elindulnak csajozni, bulizni. Bemutatjuk az élet napos oldalát, és azt, hogy a hirtelen jött gazdagságot leginkább csak bűnözéssel, lopással, csalással lehet elérni. Roland játszaná az egyik figurát, aki erőszakos, durva, vagány” – avatta be a lapot terveikbe Jolly.

„A pénz nem számít, bőven vannak szponzorok. Mozifilmet szeretnénk, és minél előbb el akarjuk kezdeni a munkálatokat. Tudjuk, hogy a börtön miatt alig van Damunak munkája, ezzel a filmmel visszatérhetne, és szakmailag jobbat nehezen találnánk nála. Ragaszkodunk hozzá” – mondta a mulatós zenész.

Damu cellatársa kitálal: "Roland, te is tudod, hogy a könyvedben hazudsz"


Damu Roland egykori tiszalöki cellatársa, Ritz Mihály durván bírálja Damut. Szerinte a színész hazudik a könyvében. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.