Megható pillanat! A kis koala súlyosan megsebesült anyját ölelgeti a műtőasztalon

Forrás: Youtube -
műtét sérülés túlélés ölelés koala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autó ütötte el a két koalát egy ausztrál városban. A kicsinek nem esett baja, de anyja súlyosan megsérült, és műteni kellett. A kis koala a beavatkozás közben ölelésével támogatta édesanyját.
Forrás: Youtube

Míg a kicsi megúszta sérülés nélkül a szerencsétlen esetet, az anyát, Lizzyt azonnal műteni kellett, mert a tüdeje súlyosan megsérült. A hat hónapos, Phantom névre hallgató koala el sem mozdult anyja mellől a műtét közben: ölelgette, vagy megfogta a kezét. Lizzy túlélte a beavatkozást, most antibiotikumokat kap.

Te kinek a hajszáláért fizetnél 60 ezer forintot?http://www.life.hu/news/20150611-napoleon-hajszalat-60-ezer-forintert-adtak-el-egy-aukcion.htmlEgy darab hajszál kelt el 60 ezer forintért. Az igaz, hogy nem akárki hajáról van szó: maga Napóleon hullatta el.NewsOrigo94 éves a világ leghíresebb asszonyának férjehttp://www.life.hu/news/20150610-fulop-herceg-ii-erzsebet-ferje-94-eves.htmlII. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg ma ünnepli 94. születésnapját. A herceg 68 éve házastársa a világ talán leghíresebb asszonyának.News--2016-tól ezek a szakok szűnnek meg a felsőoktatásban http://www.life.hu/news/20150611-ezek-a-szakok-szunnek-meg-a-felsooktatasban-2016-tol.htmlHarminchét jelenlegi mesterszak és két osztatlan képzés biztosan nem indul a 2016/2017-es tanévben a felsőoktatásban- írja az Origo.NewsMTI/Soós LajosJátékautó kerekeit kapta meg egy lábát elvesztett teknőshttp://www.life.hu/news/20150611-a-labait-elveszto-haziteknos-egy-jatekauto-kerekeit-kapta-meg-igy-ujra-tud-haladni.htmlA lábait elvesztő cuki teknőst nem hagyta cserben orvosa és kitalálta, hogyan segítsen a kis sérültön.News--Brutális állapotban találták meg Marilyn Monroe holttestéthttp://www.life.hu/news/20150611-marilyn-monroe-teste-sokkolta-a-temetkezesi-vallalkozokat.htmlA temetkezési vállalkozók, akik Marilyn Monroe-t készítették fel utolsó útjára, meglepő részleteket árultak el a színésznő haláláról. NewsNorthfotoGyilkosság Budapesten: holtan találták otthonában a nőthttp://www.life.hu/news/20150611-gyilkossag-budapesten-holtan-talaltak-otthonaban-a-not.htmlHoltan találtak egy nőt budapesti otthonában, a feltételezett tettest elfogták.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.