Becsületességre és bizalomra épül Budapest első Közösségi Adományozó Pontja

Forrás: Facebook/ Ajándékdoboz -
Ajándékdoboz Közösségi Adományozó Pont Budapest becsületesség bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A más országokban egyre népszerűbb kezdeményezés kísérleti jelleggel indult el Budapesten. Vajon nálunk is működhet a becsületességre és bizalomra épülő adományozási modell?

Az Ajándékdoboznak nevezett faházikóba, ami június 7-én nyílt meg, bárki elviheti megunt, de mások számára még használható holmiját, legyen szó ruháról, játékról, könyvről, vagy lakberendezési tárgyról.

Forrás: Facebook/ Ajándékdoboz

A legérdekesebb az egészben, hogy zárak, biztonsági őrök és térfigyelő kamerák nélkül működik a rendszer. Mi nagyon drukkolunk ennek a kezdeményezésnek, és reméljük, hogy mi, magyarok kiálljuk a becsületesség és a bizalom próbáját.

A kezdeményezés Facebook oldalát itt találod.

2016-tól ezek a szakok szűnnek meg a felsőoktatásban http://www.life.hu/news/20150611-ezek-a-szakok-szunnek-meg-a-felsooktatasban-2016-tol.htmlHarminchét jelenlegi mesterszak és két osztatlan képzés biztosan nem indul a 2016/2017-es tanévben a felsőoktatásban- írja az Origo.NewsMTI/Soós LajosJátékautó kerekeit kapta meg egy lábát elvesztett teknőshttp://www.life.hu/news/20150611-a-labait-elveszto-haziteknos-egy-jatekauto-kerekeit-kapta-meg-igy-ujra-tud-haladni.htmlA lábait elvesztő cuki teknőst nem hagyta cserben orvosa és kitalálta, hogyan segítsen a kis sérültön.News--Meghalt a híres színész, Ron Moodyhttp://www.life.hu/news/20150611-ron-moody-szinesz-meghalt.html91 évesen elhunyt Ron Moody, színész.NewsNorthfotoBrutális állapotban találták meg Marilyn Monroe holttestéthttp://www.life.hu/news/20150611-marilyn-monroe-teste-sokkolta-a-temetkezesi-vallalkozokat.htmlA temetkezési vállalkozók, akik Marilyn Monroe-t készítették fel utolsó útjára, meglepő részleteket árultak el a színésznő haláláról. NewsNorthfotoMeghalt A gyűrűk ura sztárja, Sir Christopher Leehttp://www.life.hu/news/20150611-meghalt-sir-christopher-lee-a-gyuruk-ura-a-csillagok-haboruja-es-a-dracula-sztarja.htmlA színészt szív- és légzőszervi problémákkal szállították egy londoni kórházba, itt érte a halál. 93 éves volt.News--Te kinek a hajszáláért fizetnél 60 ezer forintot?http://www.life.hu/news/20150611-napoleon-hajszalat-60-ezer-forintert-adtak-el-egy-aukcion.htmlEgy darab hajszál kelt el 60 ezer forintért. Az igaz, hogy nem akárki hajáról van szó: maga Napóleon hullatta el.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.