Ezek a kutyák megpróbálják a lehetetlent

kutya videó falatka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem új az információ, hogy a kutyák bármire képesek egy falat kajáért. Akár a lehetetlenre is.

Egyetlen kis tágy vagy étel eléréséért olyan elszántan küzdenek ezek az ebek, mint más egy olimpiai aranyéremért. Legyen a zsákmány akár egy darab chips, egy káposzta vagy egy ásványvizes üveg.

Nézd meg, hogy próbálkoznak!

Elképesztő dolgot művel szögekkel és fonalakkal egy fiúhttp://www.life.hu/news/20150615-zenyk-palagniuk-szogekkel-es-fonallal-alkot.htmlSzögekből és fonalakból alkot olyan művet Zenyk Palagniuk, hogy teljesen tátva marad a szája mindenkinek, aki látja. NewsOrigoEnnél jobb ma már nem lesz: krokodilon csónakázik a mosómedvehttp://www.life.hu/news/20150615-krokodilon-csonakazik-a-mosomedve.htmlVagy nagyon bátor, vagy rettendő könnyelmű az a mosómedve, aki felpattant egy aligátor hátára.News--Egyre nagyobb az a bizonyos állatkert: Most épp az emlékművek előtti pucér fotózkodás menő http://www.life.hu/news/20150614-meno-az-emlekmuvek-elotti-pucer-fotozkodas.htmlHa nem akarsz pucér embereket szobrokkal, palotákkal és más nevezetességekkel látni, semmiképp se nézd meg a Naked At Monuments Facebook profilt.News--Oroszlánok, tigrisek szabadultak el a vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150614-oroszlanok-tigrisek-szabadultak-el-a-vihar-miatt-gruziaban.htmlTbilisziben a hatalmas vihar miatt kialakult áradás embereket sodort magával, többen meg is haltak. NewsThinkstockOsama Bin Laden pornófilmjeit akarják a CIA-tőlhttp://www.life.hu/news/20150614-osama-bin-laden-pornofilmjeiert-perelik-a-ciat.htmlA CIA nem hajlandó nyilvánosságra hozni, milyen pornófilmeket nézett a terrorista vezér.News--Brutális állapotban találták meg Marilyn Monroe holttestéthttp://www.life.hu/news/20150611-marilyn-monroe-teste-sokkolta-a-temetkezesi-vallalkozokat.htmlA temetkezési vállalkozók, akik Marilyn Monroe-t készítették fel utolsó útjára, meglepő részleteket árultak el a színésznő haláláról. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.