Cinthya Dictator bravúrosan védte meg diplomáját

betegség vizsga diploma Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor szakítás izgulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslány 150 ember és komoly szakmai zsűri előtt bizonyította be, van helye a művészvilágban.

Cinthya a Life.hu-nak elmesélte, nagyon izgult, mikor ki kellett állnia a pódiumra és az elmúlt 4 évét képekben, illusztrációkban bemutatnia. A fotóslány sikeresen megvédte diplomamunkáját, aminek címe: "A hírnév hatása a személyiségre".

Forrás: Cinthya Dictator

„Be kell vallanom, nagyon izgultam, amikor kiálltam a közönség elé. A látvány futurisztikus volt. Úgy kell elképzelni, mintha egy kereskedelmi televízió tehetségkutató showjában lettünk volna. Neonfények, a zsűri megvilágítva és a közönség. Remegett kezem-lábam, amikor 150 ember előtt meg kellett védenem a diplomamunkámat" – kezdte Cinthya, aki örült, hogy végre a tanárai és a közönség képet kaphatott arról, hogy az elmúlt négy évben mi történt vele. „Gondolok itt a médiaszereplésre, a betegségre, a szerelemre, a szakításra, megmutathattam, honnan hová jutottam. Amikor az előadásom véget ért, a tanárok még feltettek kérdéseket és főleg a médiaszerepléseim és a művészeti életem közötti kapcsolatra voltak kíváncsiak. Érdekelte őket, hogy a két világot, hogyan tudom összehangolni" – mesélte a fotóslány, aki természetesen a legjobb jegyet, ötöst zsebelt be.

Cinthyt arról is kérdeztem, volt párja, Varga Viktor ellátogatott-e erre a fontos eseményre.
„Bevallom, Viktort nem hívtam meg, de ettől függetlenül eljöhetett volna. Kívántam is, hogy ott legyen és tartottam is tőle, őrjítő érzés volt. Biztos vagyok benne, hogy ő is így gondolkodott és tudta, ha eljön az nagyon felkavar, biztos hogy megszólalni sem tudtam volna" – magyarázta Cinthy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.