Hungary's Got Talent interjú Csuja Imre Üvegtigris zsűri tehetségkutató Valami Amerika casting RTL Klub Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán lehullt a lepel a Hungary's Got Talent zsűrijéről, és végre megtudhattuk, hogy a négyesben Csuja Imre színművész is helyet foglal majd, aki felesége tanácsára vállalta el a különleges felkérést.

Csuja Imre Jászai Mari-díjas, érdemes művész nevét az egész ország ismeri. Sokan az Üvegtigris Csokijaként („Ízirájder, öcsém!") és a Valami Amerika Balájaként emlékeznek rá leginkább, most azonban teljesen új szerepkör vár a színészre, hiszen ő bírálhatja majd az RTL Klub műsorán ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségeit.

Fotó: Origo

"Amikor teljesen váratlanul felhívtak, hogy menjek el az RTL Klub castingjára, nagyon meglepődtem, és arra gondoltam, nincs nekem ehhez tehetségem. Kishitű voltam, így nemet mondtam a válogatóra. Amikor letettem a telefont, gondoltam egyet és felhívtam a feleségemet: kikértem a véleményét. Ő bíztatott, és nem értette, miért nem próbálom meg. Így fogtam magam és mégis elmentem, a jelek szerint pedig jól döntöttem" - kezdi a színész, aki nagyon örül, hogy egy ilyen jellegű showműsor részese lehet.

"A harmincéves színházi tapasztalatomnak köszönhetően nem félek a feladattól. Nyitottnak, kíváncsinak és őszintének kell lenni. Görcs, félelem nincs bennem, mert a zsűri feladata - akárcsak a színpadra lépő tehetségeké -, hogy önmagát adja" - magyarázta Imre, aki tanári feladatot és zsűrizést eddig még sosem vállalt.

"Kétszer fordult elő, hogy fiatalok megkértek, mielőtt felvételiznek a Színművészeti Egyetemre, hallgassam meg őket. Akkor sem kellett beleszólnom és alakítanom őket, mert úgy volt tökéletes a produkciójuk, ahogy előadták, csupán apróbb tanácsokkal kellett ellátnom őket. Mindkettőjüknek sikerült a felvételi, ezért tudtam, jó döntést hoztam, hogy nem próbáltam rájuk erőltetni semmit, vagy átformálni őket" – mondta a zsűritag, aki ehhez hasonlóan képzeli el a Got Talentben betöltött szerepét is.

Fotó: Origo

"Őszintének kell lenni és elmondani a jelentkezőknek, hogy érdemes-e azzal foglalkozniuk, amit bemutattak. Természetesen nehéz pár perc alapján dönteni, de most ez lesz a feladatunk. Sokféle műfajjal ismerkedünk meg, hiszen lesznek fakírok, bűvészek, versmondók, énekesek és meglepőbbnél meglepőbb produkciók. Nyitottan és befogadóan állok minden előadáshoz, és remélem, különleges tehetségeket látunk majd. Szándékosan nem szeretnék vadállat lenni, és nem célom bántani azokat, akik elénk állnak. Nincs meghatározva előre a szerepem a zsűriben, mert akkor az őszinteség is elveszne" – magyarázta Imre, aki, ha visszatekernénk az időt, természetesen szerencsét próbálna a Got Talentben.

"Régen ez még másként működött, akkoriban a "Ki mit tud?"-ban indulhatott az, aki szerette volna megmutatni magát. Ugyanakkor annak idején nem volt ekkora felhajtás és show. Kedveltem a tehetségkutatókat és minden szavalóversenyen megmérettettem magam, hiszen a színészek többsége így kezdi. Kiálltunk, elmondtuk a verset, aztán vártuk, hogy továbbjutottunk-e vagy sem".

Kovács Patrícia: "Amikor kell, keményen tudok fogalmazni"

A Life.hu-nak exkluzív interjút adott Kovács Patrícia, aki a Hungarys Got Talent egyik női zsűritagja lesz. Az origo.hu-nak pedig Liczényi Márkó, a Kolin együttes frontembere mesélt.
Bréking! Megvan a Hungary's Got Talent zsűrijének névsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-megvan-a-got-talent-zsurijenek-nevsora-horgas-eszter-fuvolamuvesz-kovacs-patricia-szinmuvesz-csuja.htmlHorgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia színművész, Csuja Imre Jászai Mari-díjas érdemes művész és Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere ülnek majd be az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának zsűriasztala mögé.TV + BulvárOrigoIsmerd meg a Hungary’s Got Talent zsűrijét!http://www.life.hu/bulvar/20150617-horgas-eszter-kovacs-patricia-csuja-imre-es-linczenyi-marko-a-hungary-s-got-talent-zsurijeben.htmlSzerdán este kiderült, Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó foglalja el az RTL Klub legújabb tehetségkutatójának, a Hungary’s Got Talentnek zsűriszékeit.TV + Bulvár--Félresikerült bűvésztrükk, szilánkok a szájban: a Got Talenten jártunkhttp://www.origo.hu/teve/20150607-az-rtl-klub-tehetsegkutato-musora-a-hungary-s-got-talent-castingjan-jart-az-origo.htmlAz RTL Klub legújabb tehetségkutatójába, a Hungary's Got Talent-be több ezren jelentkeztek, közülük ötszázan kerülnek majd a négytagú zsűri elé. Az utolsó casting napján is zsúfolásig telt az RTL terme, a stúdió előtt órákon keresztül várakoztak sorszámukkal a jelentkezők. Néhányan unalmukban a földön feküdtek, mások sminkjüket igazgatták; táncruhás nagymamák, focilabdát bűvölő srácok, rockerek és kisgyerekek együtt izgultak a fellépés előtt – az Origo is ott volt a helyszínen.TévéFélelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen egy casting az RTL Klubnál – bevállaltuk a megmérettetésthttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-osszel-indulo-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojanak-utolso-valogatojan-kiprobaltuk.htmlA Life.hu újságíróját meghívták az RTL Klub ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségkutatójának utolsó válogatójára. Most kipróbálhattuk, milyen, amikor akasztják a hóhért.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSchiwert-Takács László: „Castingban elég jók vagyunk"http://www.life.hu/bulvar/20150317-schiwert-takacs-laszloval-a-hungary-s-got-talent-kreativ-felelos-szerkesztojevel-a-musor.htmlSchiwert-Takács László, a Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castingokról van szó. Az X-Faktor és a Csillag születik évadok után, már zsigerből megérzi, kiből lesz sztár, ki az, aki elnyerheti a nézők kegyeit.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.