Ágyhoz szíjazva, bepelenkázva feküdt az RTL sztárja

Fotó: Bielik István/Origo -
Bérczesi Róbert Bérczesi Robi drog Szelfi (tévéműsor) kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bérczesi Robi nem tagadja, 15 éven keresztül élt önpusztító életet kábítószerfüggőként. Egy héten átlagosan két éjszakát aludt, a többin képtelen volt pihenni az elfogyasztott drogoktól.

Bérczesi Róbert 20 éve zenész, és ez alatt a húsz év alatt minden drogot kipróbált. egy lakás árát szippantotta fel.

Egyszer annyira rosszul lett, hogy barátainak könyörgött, hívjanak hozzá mentőt.

Fotó: Bielik István/Origo

"Éreztem, hogy nem tudom többé uralni a testemet, és hogy nagyon nagy baj van. Mégis hadakoztam, amikor megérkezett a segítség, nem akartam beszállni a rohamkocsiba, ezért ki kellett hívni a rendőrséget is." Ez 2013 decemberében történt, írja a Best.

"Három héten keresztül feküdtem leszíjazva, bepelenkázva, mélyaltatásban a pszichiátrián, de szerencsére ebből semmire sem emlékszem. A betegtársaim utólag mesélték, hogy volt, amikor kapálózás közben kitéptem a katétert magamból, és csupa vér volt a pizsamám. Végül négy hónapig tartottak bent, és bár a testem meggyógyult, a lelkem még nem. Ehhez a gyógyuláshoz jóval hosszabb időre lesz szükség" - mondta Robi, aki nagyon szeretne családot alapítani, de tudja, ehhez előbb még rendbe kell tennie életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.