Annyira jól sikerült a kedd estére szervezett búcsúbuli, hogy Meryem Uzerli kis híján lekéste az isztambuli járatát, és sajnos nem ez volt az első eset, hogy csúnyán felöntött a garatra.

Meryem Uzerli legújabb játékfilmje forgatása miatt körülbelül egy hónapot töltött Belgrádban. A Szulejmán című sorozat sztárja a hírek szerint megadta a módját a búcsúnak.

Forrás: Facebook/Meryem Uzerli

A török származású színésznő, akinek részeges megnyilvánulásaitól és bulijaitól volt hangos az elmúlt időszakban a szerb sajtó, a Blic napilap szerint egy belgrádi étteremben ünnepelt a stábtagokkal, ahonnan reggel 6 órakor keveredett vissza a hoteljébe.

Meryem egy darabig koktélokat ivott, később pedig átváltott a whiskyre" - mondta el a lapnak egy szemtanú, aki szerint a munkatársak fogadásokat is kötöttek arra, hogy vajon eléri-e a Belgrádból Isztambulba tartó gépet a színésznő, aki egyedülálló anyaként neveli kislányát. Nos, a hírek szerint sikerült neki: már épp zárták a kapukat, amikor odaért a repülőtérre.

Az elmúlt egy hónap Meryem hangos bulizásairól szólt a szerb sajtóban: a Szulejmán sztárja a Reporter.rs szerint ez idő alatt sokat mulatott, rengetegszer volt részeg, egyszer pedig kórházba is került, mert annyira rosszul lett az italtól.