Komoly alkoholproblémái vannak a gyermekét egyedül nevelő színésznőnek?

Forrás: Facebook/Meryem Uzerli -
buli Szulejmán (sorozat) étterem Szerbia búcsú Meryem Uzerli Isztambul Belgrád sajtó repülőgép részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira jól sikerült a kedd estére szervezett búcsúbuli, hogy Meryem Uzerli kis híján lekéste az isztambuli járatát, és sajnos nem ez volt az első eset, hogy csúnyán felöntött a garatra.

Meryem Uzerli legújabb játékfilmje forgatása miatt körülbelül egy hónapot töltött Belgrádban. A Szulejmán című sorozat sztárja a hírek szerint megadta a módját a búcsúnak.

Forrás: Facebook/Meryem Uzerli

A török származású színésznő, akinek részeges megnyilvánulásaitól és bulijaitól volt hangos az elmúlt időszakban a szerb sajtó, a Blic napilap szerint egy belgrádi étteremben ünnepelt a stábtagokkal, ahonnan reggel 6 órakor keveredett vissza a hoteljébe.

Az elmúlt egy hónap Meryem hangos bulizásairól szólt a szerb sajtóban: a Szulejmán sztárja a Reporter.rs szerint ez idő alatt sokat mulatott, rengetegszer volt részeg, egyszer pedig kórházba is került, mert annyira rosszul lett az italtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.