Paris Hilton röhejes pózokban fotózgatta magát

Forrás: Instagram/ Paris Hilton -
fotó Paris Hilton posztolás póz nyaralás Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres szállodalánc örökösnője Ibizán nyaral, ahonnan rengeteg fotót posztol. De minek?

Paris Hilton úgy viselkedik, mint egy 14 éves kislány, aki éppen felregisztrált az Instagramra, és gyorsan fel is kapott egy-két összeállítást, amiben mindenhol és mindenféle pózban lefotózta magát. Ezután természetesen nem választja ki a legjobban sikerült egy vagy két fotót, hanem inkább mindegyiket feltölti.

Tehát ezt csinálta a szilikonmellét szívesen megvillantó híresség is a csodaszép Ibizán, ahol egyébként most Mihalik Enikő is nyaral, aki persze, hogy sokkal vagányabb fotókat posztolt.

Forrás: Instagram/ Paris Hilton

Forrás: Instagram/ Paris Hilton

Forrás: Instagram/ Paris Hilton

Forrás: Instagram/ Paris Hilton

Forrás: Instagram/ Paris Hilton

Ráadásul ez csak egy volt a sok hasonló sorozat között.

A valaha látott legfurcsább tetoválást varratta magára Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150618-kendall-jenner-nagyon-furcsa-tetovalast-varratott-magara-hailey-baldwinnal.htmlA fiatal celeb és barátnője, Hailey Baldwin tegnap New Yorkban bandáztak. A csajos este végeredménye egy nagyon furcsa tetoválás lett.Trend--Kylie Jenner szájában túlszaladt a kollagénhttp://www.life.hu/trend/20150617-kylie-jenner-szajaban-tulszaladt-a-kollagen-kacsaszajjal-kuldott-puszit.htmlKim Kardashian 17 éves húga kacsaszájú puszival üdvözölte rajongóit. Valószínűleg frissen töltette a száját, hogy ilyen nagyot sikerült csücsörítenie.Trend--Tyra Banks valós arca nagyon ijesztőhttp://www.life.hu/trend/20150618-tyra-banks-modell-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlA modell bevállalta: smink nélkül mutatta meg magát követőinek. Tiszteljük azért, hogy ezt megtette, de mi eléggé megijedtünk tőle.Trend--100 év divatja 2 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150618-igy-valtozott-a-divat-100-ev-alatt.htmlAz 1920-as évek kalapjai, a '30-as évek kesztyűi és az '50-es évek gyöngysorai örökké élnek a köztudatban, pedig a divat szinte naponta képes változni. Trend--Dögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigoZimány Linda tündöklően széphttp://www.life.hu/trend/20150617-zimany-linda-modell-tundokloen-szep-abban-a-fenekig-kivagott-estelyiben-amiben-legutobb-szelfizett.htmlA modell fenékig kivágott fekete estélyiben szelfizett, mi pedig megállapítottuk, hogy szuper formában van.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.