Keresztes Ildikó magánélet bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó nagyon kiakadt a bulvármédiára, mely az énekesnő szerint a napokban valótlanságokat állított a párkapcsolatáról. Ildikó közösségi oldalán tisztázta a helyzetet egy hosszabb bejegyzésben. 

Sok sztárnak gyűlt már meg a baja a bulvármédiával, legutóbb például Gáspár Evelinnél telt be a pohár, aki szintén közösségi oldalán tisztázta a körülötte és állítólagos párja körül keringő pletykákat. Ezúttal Keresztes Ildikó akadt ki, akivel kapcsolatban a napokban jelentek meg olyan hírek, hogy valójában nincs is párkapcsolata.

Forrás: TV2

"Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni, de ezt az élvezetet nem fogják akkor sem megkapni, ha eldurrannak a kíváncsiságtól. Nem gondolom, hogy akár én, akár más művész kollégámnak hetente be kéne számolnia a magánéletéről, hiszem már a kifejezés is (magánélet) önmagáért beszél. Én sem szoktam megkérdezni a kedves közönségtől, hogy milyen státuszban érkezett a koncertemre (...) Nem gondolom, hogy a párom egy bazári majom lenne, akit hetente mutogatnom kéne, és nem is fogom megtenni soha, ami persze nem azt jelenti, hogy zsákkal a fejünkön közlekedünk bujkálva" - fakadt ki egy hosszú bejegyzésben Facebook oldalán Keresztes Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.