Keresztes Ildikó nagyon kiakadt a bulvármédiára, mely az énekesnő szerint a napokban valótlanságokat állított a párkapcsolatáról. Ildikó közösségi oldalán tisztázta a helyzetet egy hosszabb bejegyzésben. 

Sok sztárnak gyűlt már meg a baja a bulvármédiával, legutóbb például Gáspár Evelinnél telt be a pohár, aki szintén közösségi oldalán tisztázta a körülötte és állítólagos párja körül keringő pletykákat. Ezúttal Keresztes Ildikó akadt ki, akivel kapcsolatban a napokban jelentek meg olyan hírek, hogy valójában nincs is párkapcsolata. 

Forrás: TV2

"Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni, de ezt az élvezetet nem fogják akkor sem megkapni, ha eldurrannak a kíváncsiságtól. Nem gondolom, hogy akár én, akár más művész kollégámnak hetente be kéne számolnia a magánéletéről, hiszem már a kifejezés is (magánélet) önmagáért beszél. Én sem szoktam megkérdezni a kedves közönségtől, hogy milyen státuszban érkezett a koncertemre (...) Nem gondolom, hogy a párom egy bazári majom lenne, akit hetente mutogatnom kéne, és nem is fogom megtenni soha, ami persze nem azt jelenti, hogy zsákkal a fejünkön közlekedünk bujkálva" - fakadt ki egy hosszú bejegyzésben Facebook oldalán Keresztes Ildikó.