Détár Enikő üzent: "Hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára!"

Détár Enikő Nyugalom baleset kérés Pikali Gerda Rékasi Károly zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő közösségi oldalán arra kérte a rajongókat és az újságírókat, ne zaklassák a családot Rékasi Károly állapota miatt.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Rékasit a Honvéd Kórházban volt felesége, Détár Enikő is meglátogatta, és állítólag egymásnak adják a kilincset a színész új párjával, Pikali Gerdával. Enikő most közösségi oldalán üzent.

Forrás: MTI

"Kérlek, szorítsunk Kari maradéktalan felépüléséért! Másrészt kérem az újságírókat és érdeklődőket: hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára! Köszönöm!" - írta Enikő.

Összetört Rékasi Károly édesanyja - Fia rosszabb látványt nyújt, mint keddenhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-rekasi-karoly-szinesznek-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjanak-edesanyja-osszetort-fia-latvanyatol.htmlEgy kórházi szemtanú és egy ismerős is arról vallott, mennyire megviselte Rékasi Károly anyukáját fia látványa. TV + Sztárok--Hiennel jár a magyar zongoravirtuózhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-hien-a-megasztar-enekesnoje-peter-bence-magyar-zongoravirtuozzal-jar-egy-iskolaba-bostonba.htmlPéter Bence, akinek Michael Jackson-feldolgozása végigsöpört az interneten, elárulta, hogy éppen Hiennel jár - a bostoni egyetemre.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMádai Vivien és Dobó Ági viharos kalandba keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20150701-madai-vivien-musorvezeto-es-dobo-agi-szepesgkiralyno-viharos-kalandba-keveredett.htmlMádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat.TV + Sztárok--Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150701-dietetikussal-es-sminkes-indul-nyaralni-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagy-adri.htmlKülföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKamerák előtt tisztázta a vádakat Gáspár Evelin - De ettől csak még zavarosabb mindenhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-kamerak-elott-tisztazta-a-vadakat-gaspar-evelin.htmlA celebcsemete húgával és apjával állt kamerák elé, titokzatos vőlegényéről azonban most sem beszélt. TV + SztárokEtikettórán készül Albert herceg elé Sarka Kata és a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-etikett-oran-keszul-albert-herceg-ele-sarka-kata-es-a-szepsegkiralynok-kiss-daniella.htmlEtikettórán vett részt Sarka Kata a királynőkkel, mert a hétvégén a monacói hercegi pár előtt is bemutatkoznak egy nagyszabású divatbemutató keretében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.