A nap videója: így tüntet jógázó gazdája ellen a macska

videó háziállat macska gazda jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemfüles cirmost nem érdekelte, hogy gazdija jógapózban szeretett volna magáról videót készíteni.

A Life.hu már megmutatta azt a videót, amit egy lelkes gazdi tett közzé arról, hogyan vonja be két doromboló négylábúját a szokásos jógagyakorlataiba. Azonban van olyan macsek is, aki mit sem törődve a lelkes jógázóval, nagyokat ásítva betelepszik a képbe, és nem hogy együttműködne, hanem akadályozza a felvétel elkészülését.

Vicces fotók: jógázó kisállatok!

Mai rohanó, stresszes világunkban kisállatainkra is ráfér egy kis meditáció és jóga. A Life.hu cikkében cuki fotókat nézegethetsz jógázó kedvencekről.
Kiderült, kik a legmenőbb magyar "szelfisztárok"http://www.life.hu/news/20150701-berki-krisztian-dukai-regina-levai-adrienn-a-legnepszerubb-magyar-szelfisztarok.htmlNyilvánosságra kerültek az első Magyar Instagram Körkép egyáltalán nem meglepő eredményei. Az is kiderült, ki a legtrendibb celebkirály.News--Bemutatjuk a világ egyetlen kar nélküli, női repülőgép-pilótájáthttp://www.life.hu/news/20150630-jessica-cox-a-vilag-egyetlen-kar-nelkuli-noi-repulogep-pilotaja.htmlA hölgy bebizonyította, hogy testi fogyatékossága ellenére is valóra váltja álmait, és megszerezte a pilóta végzettséget.News--Külön sávot kaptak Antwerpenben a séta közben SMS-ezőkhttp://www.life.hu/news/20150615-kulon-savot-kaptak-antwerpenben-a-jardan-seta-kozben-smsezok.htmlIdeiglenesen külön sávot festettek fel a belga Antwerpen belvárosában a séta közben SMS-t vagy okostelefonon más szöveges üzeneteket író gyalogosok számára.News--Trónolás felsőfokon! Csillogó kristályokkal kirakott vécékagylóhttp://www.life.hu/news/20150610-swarovski-kristalyokkal-kirakott-vecekagylot-arulnak-kinaban-hatalmas-nagy-osszegert.html80.550 dollárért, azaz 22 millió forintért eladó az a csillogó-villogó vécékagyló, amelyen igazán briliáns élmény lehet a dolgunkat végezni.News--"Szorította" új repülőgépe a sztárpilótát, Besenyei Péterthttp://www.life.hu/news/20150706-besenyei-peter-szoritotta-az-uj-repulogep-a-sztarpilotat-a-red-bull-air-race-murepulo-vilagbajnoki.htmlBesenyei Péter idei legjobb eredményét hozta a hétvégén: hatodik lett új gépével, amit csak pár napja kapott meg, és amelyben nem érzi magát egyelőre komfortosan. Így a győzelmet átengedte az osztrák Hannes Arch-nak.NewsOrigoSvájcban szórakozik Michael Schumacher felesége - Elmenekült a mindennapi gondok előlhttp://www.life.hu/news/20150706-michael-schumacher-felesege-corinna-es-lanya-gina-egyutt-lovagolt-a-fei-europai-reining-bajnoksagon.htmlFelesége és 17 éves lánya magára hagyta a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert - legalábbis egy időre. Corinna és Gina ugyanis egy svájci lóversenyen szórakoztak hétvégén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.