Palvin Barbara meglepő cuccban fesztiválozik

modell Balaton Sound 2015 Palvin Barbara Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara ígéretéhez híven végigbulizza a nyarat? A Balaton Sound nulladik napján máris megjelent, és meglepő öltözékben bulizott!

Alig lehetett felismerni a kislányos Palvin Barbarát, aki nagyon fiatalos öltözékben bulizott a nulladik napon. Pulóveréhez pántos nadrágot húzott, olyat, mint az óvodában szoktak viselni a gyerkőcök.

Forrás: Facebook/Balaton Sound

Egyszerűen imádni való volt! Barbi kedvesen fotózkodott mindenkivel, aki szeretett volna egy közös képet a világsztár modellel.

Forrás Instagram/worldpalvinbarbara
Vigyázz, kész, Sound! Ismét jöhet a gumicsizma!http://www.life.hu/sztarok/20150708-balaton-sound-elindult-a-nulladik-nap.htmlMegnyitotta kapuit a Balaton Sound, majd azonnal el is áztatta a nulladik napra érkezőket a beígért, nyári zivatar! Elő lehet venni a gumicsizmákat és esőkabátokat!TV + SztárokOrigoElmennél a Balaton Soundra, de féltenek a szüleid? Így bulizhatnak a 18 év alattiakhttp://www.life.hu/csalad/20150706-igy-bulizhatnak-a-18-ev-alattiak.html18 év alatti vendégeket nem fogadnak szórakozóhelyek, illetve a szülők sem szívesen engedik el fesztiválozni vagy az éjszakába a fiatalokat. Persze a tinik azért mégis szívesen hagynák ott a családi fészket egy-egy estére. Mit tehet az aggódó szülő? CsaládThinkstockFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockA Faithless is jön a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/kult/20150220-a-faithless-egyuttes-maxi-jazzal-is-jon-a-balaton-soundra.htmlEzúttal a 20. születésnapját ünneplő Faithless, a tehetséges és ambiciózus Zedd, és az elektronika meghatározó alakja Kaskade jelentette be, hogy hatalmas bulival készül a Balaton parti fesztiválra.Kult--Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán, a fesztiválokon?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigoAz ombre még mindig hódít - így készíts színpompás nyári körmöket!http://www.life.hu/trend/20140714-ude-es-szines-nyari-manikur-keszitese-tippek-a-profitol.htmlHunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy ülsz a a tengerparton, kezedben egy finom koktéllal, és miközben gyönyörködsz a naplementében, a friss, tengeri szellő egzotikus virágillatot hoz magával... Attól még, hogy a szemeidet kinyitva nem a pálmafák árnyékában, hanem otthon találod magad a kertben, még érezheted az igazi beach-hangulatot: megmutatom, hogy készül a színes nyári manikűr ombre technikával. TrendOrigoMegérkezett a Balaton Sound nulladik napjának sztárja, Oliver Heldens!http://www.life.hu/sztarok/20150708-megerkezett-a-balaton-sound-nulladik-napjanak-sztarja-oliver-heldens.htmlMegérkezett és bejelentkezett Zamárdiból a nulladik nap sztárja, Oliver Heldens DJ. Egy szálloda erkélyéről mosolyogva üdvözölte a fesztiválozókat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.