David Beckhammel találkozott a csupa mosoly Pippa Middleton

Forrás: AFP -
David Beckham Pippa Middleton találkozás tenisz futballsztár Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy wimbledoni teniszmérkőzés a legjobb helyről, és egy találkozás az évszázad egyik legjobb férfijával - valahogy így telnek Katalin hercegné húgának napjai mostanában.

Volt oka az örömre Pippa Middletonnak. Nem elég, hogy Katalin hercegné 31 éves húga a királyi család egyes tagjainak, vagy más méltóságoknak szánt lelátóból, a Royal Boxból nézhette a spanyol Garbine Muguruza és a lengyel Agnieszka Radwanska teniszmérkőzését Wimbledonban, hanem még az évszázad férfimodelljével, az exfutballsztár David Beckhammel is találkozhatott.

Forrás: AFP

Nézd meg ide kattintva, hogy mosolygott Victoria Beckham férjére Pippa, aki a képek tanúsága szerint néhány szót is váltott a sármos hírességgel.

Megvan a királyi család legszexisebb tagja: Íme James Middleton

Míg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi! Itt mutattuk be őt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.