Feltehetően fegyver van a 29 éves Rácz Andrásnál, aki vasárnap délután 4 óra körül egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, majd kést rántott. Jelenleg is keresi a rendőrség. 

"A férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, tartani lehet tőle, hogy támadni fog, ezért senki ne próbálja meg elfogni vagy feltartóztatni" - hangsúlyozza a rendőrség. A 29 éves Rácz András ellen elfogatóparancsot adtak ki . 

Forrás: police.hu

A férfi vasárnap egy Váci úti szórakozóhelyen körülbelül 7 másik emberrel kezdett balhézni, mert a biztonságiak nem engedték be őket. A körözött Rácz előrántott egy kést. Mikor az egyik biztonsági őr gázriasztóval több lövést leadott, a társaság taxival elmenekült a helyszínről. 

!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a 06 (1) 236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon (H-Cs: 8-16, P: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.