Késes-lövöldözős balhé a Váci úton - Ezt a férfit keresik

Forrás: police.hu -
balhé elfogatóparancs lövöldözés kés Váci út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltehetően fegyver van a 29 éves Rácz Andrásnál, aki vasárnap délután 4 óra körül egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, majd kést rántott. Jelenleg is keresi a rendőrség. 

"A férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, tartani lehet tőle, hogy támadni fog, ezért senki ne próbálja meg elfogni vagy feltartóztatni" - hangsúlyozza a rendőrség. A 29 éves Rácz András ellen elfogatóparancsot adtak ki .

Forrás: police.hu

A férfi vasárnap egy Váci úti szórakozóhelyen körülbelül 7 másik emberrel kezdett balhézni, mert a biztonságiak nem engedték be őket. A körözött Rácz előrántott egy kést. Mikor az egyik biztonsági őr gázriasztóval több lövést leadott, a társaság taxival elmenekült a helyszínről.

!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a 06 (1) 236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon (H-Cs: 8-16, P: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Túszdráma: Kiszabadították az alkalmazottakathttp://www.life.hu/news/20150713-a-rendorseg-szerint-nem-terrorista-akcio-volt-a-francia-tuszdrama.htmlTizennyolc túszt tartottak fogva Franciaországban fegyveres bűnözők. A rendőrség szerint eredetileg rablást terveztek, nem terrorakció volt. NewsAFPSzívfacsaró! Egy gyorsétterem fényénél ír házit a hajléktalan kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150709-egy-gyorsetterem-fenyenel-ir-hazit-a-kisfiu.htmlBorzasztóan szomorú pillanatnak volt szemtanúja egy orvostanhallgató, aki meg is örökítette, amit látott. A fotó azóta bejárta az internetet. News--Legalább ötven kislánnyal kegyetlenkedtek egy lányiskolábanhttp://www.life.hu/news/20150709-lanyiskolaban-kegyetlenkedtek-legalabb-otven-kislannyal.htmlA személyzet tagjai és idősebb bentlakók is rendszeresen rontottak meg fiatal lányokat egy bentlakásos iskolában. NewsThinkstockHatalmas károkat okozott a vihar - Többen megsérültek és emberáldozatot is követelthttp://www.life.hu/news/20150709-ilyen-fennakadasokat-okozott-a-vihar.htmlFák dőltek ki, vezetékek rongálódtak meg, többen megsérültek, és egy halálos áldozatot is követelt a vihar július 8-án. Több helyen még csütörtökön is jelentős fennakadások várhatóak. News--Jégvarázs-torta a javából! Ilyen csúnyát még nem láttálhttp://www.life.hu/news/20150707-elrontott-jegvarazs-torta.htmlNem fogod elhinni, ha eláruljuk, hogy egy tortakészítő szerint kit ábrázol az alább látható édesség. News--A leghírhedtebb angol bűnözőtől kapott képeslapot a lány, aki elvesztette lábáthttp://www.life.hu/news/20150707-a-leghirhedtebb-angol-bunozotol-kapott-kepeslapot-a-lany-aki-elvesztette-labat.htmlEgy 17 éves lány elvesztette lábát a néhány hónappal ezelőtti angliai hullámvasút-balesetben. Egészen megdöbbentő, "Jobbulást!" feliratú képeslapot kapott.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.