Legalább ötven kislánnyal kegyetlenkedtek egy lányiskolában

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A személyzet tagjai és idősebb bentlakók is rendszeresen rontottak meg fiatal lányokat egy bentlakásos iskolában. 

Eddig ötven nő állítja, megerőszakolták a bentlakásos iskolában gyerekkorában. Az ausztrál Parramatta Lányiskolában a személyzet rendszeresen megerőszakolta a tanulókat. Bedrogozták a lányokat, és ha kellett, büntették is őket, akár bezárással.

Forrás: Thinkstock

Sipos Pál esete

Éveken át molesztálta rábízott tanítványait a budapesti elitgimnázium tanára. Számos - azóta felnőtt - férfi és nő mesélte el saját élményeit Sipos Pál tanár úrral kapcsolatban, akit a róla szóló cikk szerzője álnéven csak S-nek emlegetett. A sokkoló történetet ITT elolvashatod, illetve arról is beszámolt a Life.hu, hogy nem Sipos Pál története az egyetlen iskolai molesztálás.

A nemi erőszak huszonnégy éven át tartott, az áldozatok évekig nem szólaltak meg az üggyel kapcsolatban. Néhány lányt hetekre, hónapokra elzártak a külvilágtól. Olyan áldozat is volt, aki teherbe esett zaklatójától.

Az ABC honlapja szerint sokszor begyógyszerezték a lányokat, hogy ne tudjanak védekezni a támadás elől. A megnevezett gyanúsítottak tagadják a történteket.

A tárgyalások jelenleg is folynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.