Testőr mentette meg Kiss Daniellát - Fogdosták és beszólogattak neki egy koncerten

testőr Miss World Hungary Kiss Daniella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ijesztő eset történt az idei Miss World Hunray győztesével a Balaton Sound egyik koncertjén, melyről testőrnek kellett kimentenie a bajba esett szépséget. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, testőr kísérte Sarka Katát, Kulcsár Edinát és Kiss Daniellát a hétvégén a Balaton Soundon. A védelemre szükségük is volt a szépségeknek, akiknek férfiak hada kísérte minden lépését.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiss Daniellánál, a Miss World Hungary idei győztesénél sajnos néhány rajongó tovább is merészkedett a kelleténél: inzultálni kezdták a fiatal lányt, fogdosták és beszólogattak neki. Ekkor jelzett a társaságában lévő biztonsági embernek, aki a karjaiban mentette ki az ijedt lányt tömegből - írja a Blikk.

"Szerencsére nem történt komoly baj, de talán most tudatosult Daniellában, hogy ő attól a pillanattól kezdve, hogy fejére került a királynői korona, férfiak tucatjainak lett idolja" - fogalmazott Hajadú Péter, aki a Miss World Hungary verseny jogait birtokolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.