Csajok bosszúja: VV Aurelio ellen összefogtak exei

Forrás: Facebook/ VV Zsófi -
VV Zsófi szerelem VV Aurelio VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan megleckéztették exbarátnői a Való Világ 6 győztesét, a nagyszájú Aureliót. 

Egy ideje már nem lehetett tudni, hogy mi van Zsófi és Aurelio között, hiszen a se veled, se nélküled kapcsolatukat igazán nehéz volt követni. Miután a cuki Zsófival szakítottak, a Való Világ 7 nyuszilányához, Dórihoz került közelebb Aurelio. Azonban kiderült, az ügy Zsófival még nem volt teljesen lezárva.

"Nagyon rosszulesett ez a dolog, úgyhogy írtam Dórinak egy üzenetet, amelyben elmondtam neki, hogy Au és én még nem zártuk le a kapcsolatunkat" – mesélte Zsófi a Blikknek"Egy idő után egyre többet beszélgettünk, és kiderült, hogy Aurelio mindkettőnknek hazudott."

Mint ahogy a Csajok bosszúja című filmben, Zsófi és Dóri szövetkezni kezdtek Aurelio ellen, és a közös utálat összehozta őket, jó barátnők lettek.

Forrás: Facebook/ VV Zsófi

"Azt hiszem, ez a kapcsolat inkább csak a testiségről szólt, idővel pedig elegem lett Aurelio hazudozásaiból. De hálás vagyok neki, mert ennek kapcsán megismerhettem Zsófikát, akiben egy igazi jó barátra leltem" - nyilatkozta a napilapnak Dóri.

Aurelio egy kicsit furcsállotta a két lány barátságát, szerinte tényleg az utálat hozta össze a szépségeket. "Sajnálom, hogy így alakult, nem szerettem volna megbántani senkit. Különösen Zsófit nem, hiszen tartalmas közös múlttal rendelkezünk. Kicsit furcsállom, hogy ők ketten most ennyire egymásra találtak, de valószínűleg az ellenem táplált gyűlöletükből fakad ez a nagy barátság."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.