Alaposan megleckéztették exbarátnői a Való Világ 6 győztesét, a nagyszájú Aureliót. 

Egy ideje már nem lehetett tudni, hogy mi van Zsófi és Aurelio között, hiszen a se veled, se nélküled kapcsolatukat igazán nehéz volt követni. Miután a cuki Zsófival szakítottak, a Való Világ 7 nyuszilányához, Dórihoz került közelebb Aurelio. Azonban kiderült, az ügy Zsófival még nem volt teljesen lezárva.

"Nagyon rosszulesett ez a dolog, úgyhogy írtam Dórinak egy üzenetet, amelyben elmondtam neki, hogy Au és én még nem zártuk le a kapcsolatunkat" – mesélte Zsófi a Blikknek"Egy idő után egyre többet beszélgettünk, és kiderült, hogy Aurelio mindkettőnknek hazudott."

Mint ahogy a Csajok bosszúja című filmben, Zsófi és Dóri szövetkezni kezdtek Aurelio ellen, és a közös utálat összehozta őket, jó barátnők lettek. 

Forrás: Facebook/ VV Zsófi

"Azt hiszem, ez a kapcsolat inkább csak a testiségről szólt, idővel pedig elegem lett Aurelio hazudozásaiból. De hálás vagyok neki, mert ennek kapcsán megismerhettem Zsófikát, akiben egy igazi jó barátra leltem" - nyilatkozta a napilapnak Dóri. 

Aurelio egy kicsit furcsállotta a két lány barátságát, szerinte tényleg az utálat hozta össze a szépségeket. "Sajnálom, hogy így alakult, nem szerettem volna megbántani senkit. Különösen Zsófit nem, hiszen tartalmas közös múlttal rendelkezünk. Kicsit furcsállom, hogy ők ketten most ennyire egymásra találtak, de valószínűleg az ellenem táplált gyűlöletükből fakad ez a nagy barátság."