Így efottozik a mindig dögös Dukai Regina: Fotó!

EFOTT fesztivál Dukai Regina énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Regina, aki nemrég bikiniben, majd pedig köldökig kivágott ruhácskában is szexizett, nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint tiszteletét tette az EFOTT-on. És ha már ott volt, posztolt is.

A művésznő, aki pár napja az edzőteremben is lefotózta formás virgácsait, most ismét a lábait kapta lencsevégre:

Forrás: Instagram/Dukai Regina

A fesztiválos karszalagod fertőzöttebb, mint a romlott kaja

A fesztiválokon kapott karszalagokat ajánlott a buli után levenni, hiszen komoly egészségromboló hatásai lehetnek. Szakemberek olyan belépőszalagokat vizsgáltak meg, amelyeket két éve hordtak viselőik. A megdöbbentő eredményekről itt írtunk korábban.
Dögös szurkolólány: Szexi kisfeketében ment focimeccsre Iszak Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20150716-iszak-eszti-dogos-szurkololany-lett-szexi-kisfeketeben-ment-focimeccsre-a-musorvezeto.htmlA mindig dögös műsorvezető, akinek legutóbb csodás bikinialakját is megcsodálhattuk, igazán fiús programot tervezett magának. Focimeccsen járt.TV + Sztárok--Zimány Linda Budapest felett medencézett: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150716-zimany-linda-budapest-felett-medencezett-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlLindát nem először látjuk már a bikiniben, az a kép azonban olyan hangulatos, hogy nem tudtunk elmenni mellette szó nélkül.TV + Sztárok--Pumped Gabo egy példakép: "Mert kellenek az ilyenek"http://www.life.hu/sztarok/20150715-pumped-gaborol-kulcsar-edinat-kiss-daniellat-steingruber-viragot-lepp-dorinat-kerdeztuk.htmlKulcsár Edinát, Kiss Daniellát, Steingruber Virágot, Lepp Dorinát az idei Balaton Sound sztárjáról, Pumped Gabóról faggatta a Life.hu nagyszájú riportere. Szépségeink persze mindent bevallottak.TV + SztárokOrigoHosszú combokkal csábít Cserpes Laura: Csini fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150715-cserpes-laura-enekesno-hosszu-combokkal-reved-a-tavolba.htmlForrónadrágban mutatta meg hosszú lábait az énekesnő - és milyen jól tette: nagyon dögösen fest.TV + Sztárok--Hopp egy BMW-kulcs: Gáspár Evelin egy ruccola salátát nem bír kiposztolni fennhéjázás nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150714-gaspar-evelin-egy-ruccola-salatat-nem-bir-kiposztolni-fennhejazas-nelkul.htmlHétvégén még Porschéval ment shoppingolni Gáspár Győzike lánya, kedden viszont már egy bömbivel indult salátázni a sztárcsemete. Ezt pedig annak rendje és módja szerint kitette az Instára.TV + Sztárok--Bódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-bodi-sylvi-lazan-zimany-linda-total-begorcsolve-fesztivalozott.htmlAz egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.