Alig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, ráadásul az egyik Jonas Brothers taggal, Joe-val jár.

A minap érdekes képet tettek közzé a srác Instagram oldalán, amely után azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon apa lesz-e a 25 éves énekes:

Forrás: Instagram/joejonas

A Life&Style magazin szerint azonban nincs vész, vagyis a fiatal sztárpárnak nem lesz gyereke a közeljövőben. Azért igencsak érdekes ez a felső és ez a nyalogatós kompozíció...

Apa lesz a One Direction 23 éves sztárja:
Louis Tomlinson májusban jött össze a stylistként ténykedő Briana Jungwirthel, akivel a hírek szerint már nem alkotnak egy párt. Ennek ellenére mindketten izgatottan várják közös bébijük érkezését.