Ha ma csak egy bikinis Paris Hilton képet gusztálsz meg, ez legyen az

Paris Hilton örökösnő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi örökösnő, akinek nem mondhatnánk, hogy őszinte volt a mosolya a húga, Nicky esküvőjén, most medencés fotót posztolt. Jelentjük, továbbra is dögös.

Instagram oldalának tanúsága szerint Paris Ibizán csapatja. Úgy látszik, igazán élvezi a napfényt, a szabadságot, a luxust, és csak olyan parisosan pózol:

Forrás: Instagram/parishilton

Ő lenne Paris Hilton jövendőbelije?

Soha nem volt még ennyire boldog Paris Hilton - állítják a szállodalánc-örökösnő közeli barátai. A 34 éves híresség, aki jelenleg dj-ként járja a világot, a 39 éves svájci üzletemberrel, Thomas Gross-szal randevúzik mostanában. Lesd meg őket együtt!
Munka közben loptak meg egy budapesti mentősthttp://www.life.hu/news/20150717-munka-kozben-loptak-meg-egy-budapesti-mentost.htmlA mentőmotoros értékeit (a mobiltelefonját, az iratait és a pénzét) délelőtt a VIII. kerületben lopták ki a mentőmotoron hagyott zubbonyából - adta tudtul az MTI. NewsFantasztikus páros! Így pörög apa és lánya a sztriptíz rúdonhttp://www.life.hu/news/20150717-fantasztikus-paros-igy-porog-apa-es-lanya-a-sztriptiz-rudon-mar-bajnoksagot-is-nyertek.htmlA világ első apa-lánya rúdtáncduót hozta létre Dave és Hazel Roberts. A páros lélegzetelállító mutatványokkal rukkolt elő egy versenyen.News--Sokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--Részeg mókus randalírozott egy angol kocsmábanhttp://www.life.hu/news/20150717-reszeg-mokus-tette-tonkre-a-berendezest-egy-angol-barban.htmlA kis állat több száz fontos kárt tett az angliai város, Worcestershire egyik kocsmájában.News--Így lóg a nyelvünk a melegben – Cuki szarvas kánikulárahttp://www.life.hu/news/20150717-igy-log-a-nyelvunk-a-kanikulaban-cuki-nyelvlogato-szarvas-pentekre.htmlA szarvast éppen akkor sikerült a fotósnak lekapnia, amikor lógó nyelvvel megpihent. Mi pedig pontosan így érezzük ma magunkat a kánikulában.News--A KÖKI Terminál tetőteraszáról zuhant a mélybe egy fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20150717-a-koki-terminal-tetoteraszarol-zuhant-a-melybe-egy-fiatal-ferfi-julius-16an.htmlA férfi július 16-án délután a KÖKI Terminál bevásárlóközpont tetejéről esett ki, illetve ugrott le. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.