A jelek szerint egyre komolyodik a dolog Paris Hilton és párja, Thomas Gross között.

Soha nem volt még ennyire boldog Paris Hilton - állítják a szállodalánc-örökösnő közeli barátai. A 34 éves híresség, aki jelenleg dj-ként járja a világot, a 39 éves svájci üzletemberrel, Thomas Gross-szal randevúzik mostanában.

Forrás: Instagram/Paris Hilton

Ha hinni lehet a gerlepár közeli forrásainak, még az is lehet, hogy hamarosan nővére, Nicky nyomdokaiba lép a 34 éves milliomoscsemete.

Nikki hamarosan megházasodik, és a barátok, a család azt kérdezgetik, vajon Paris lesz-e a következő?" - árulta el Paris egyik közeli ismerőse a DailyMailnek. Nicky Hilton a héten mondja ki a boldogító igent párjának, James Rothschildnek Londonban, a Kensington-palotában. „Múlt héten együtt vacsoráztak a szüleivel Los Angelesben. Anyukájának, Kathynek nagyon tetszik Thomas, és mindenkinek azt mondja, hogymennyire örül, hogy a lánya ilyen fantasztikus fickót talált magának" - tette hozzá a híresség egyik közeli forrása. Vajon tényleg Paris lesz a következő sztármenyasszony?

Paris Hiltonon volt már jegygyűrű, de végül nem vették el
Talán most végre sikerült az Paris Hiltonnak, ami eddig nem: 2005-ben ugyanis még úgy festett, hogy Paris Lastis oltár elé vezeti az örökösnőt, ám lelkesedése alábbhagyott, és kihátrált a kapcsolatból. Nem ő az egyedüli, aki így járt a sztárvilágban - a Life.hu cikkéért kattints ide!