Végső nyugalomra helyezték Jules Bianchit - Megható fotók!

Forrás: AFP/Valery Hache -
pilóta temetés Forma-1 Jules Bianchi Lewis Hamilton Felipe Massa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délelőtt helyezték örök nyugalomra Jules Bianchi, F1-es pilótát, aki az októberi súlyos versenybalesetét követően július 17-én hunyt el. 

Hatalmas tömeg vett részt a pénteken elhunyt F1-es pilóta temetésén. A Marussia-istálló versenyzőjének gyászszertartása délelőtt tízkor kezdődött a szülővárosában, ahol rengeteg korábbi, és jelenlegi pilóta is részt vett.

A koporsó mellett zokogó Massát Pastor Maldonado, a Lotus pilótája támogatja Forrás: AFP/Valery Hache

Felipe Massa, Lewis Hamilton, Jenson Button, Nico Rosberg, Adrian Sutil, valamint honfitársai, Romain Grosjean, Jean-Éric Vergne és Charles Pic is tiszteletüket tették a szertartáson. Többen közülük nem bírták ki sírás nélkül: Felipe Massa például zokogásban tört ki a koporsó mellett. A Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke, a McLaren-istálló vezetője, valamint a négyszeres vb-első Alain Prost és Olivier Panis is ott volt a tömegben.

Philippe Bianchi, a F1-es pilóta édesapja Forrás: AFP/Valery Hache

A francia Forma-1-es pilóta tavaly októberben szenvedett súlyos balesetet a Japán Nagydíjon, ahol a vizsgálatok szerint úgynevezett diffúz axonális sérülést szenvedett, amely az agy nagyobb részét érintette. Halála megrázta az egész világot, köztük több versenyzőtársát is, akik megható üzenetekkel búcsúztak a fiatal tehetségtől. Lewis Hamilton például az újszülött unokahúgáról poszolt egy képet, aki néhány órával azután született, hogy Jules Biachi elhunyt volna. A sztárpilóta angyalként emlegette jóbarátját.

Nico Rosberg is megállt egy pillantra a pilóta fényképe előtt Forrás: AFP/Valery Hache
Újabb baleset! Vonat alá esett egy nő Salgótarjánnálhttp://www.life.hu/news/20150721-vonat-ala-esett-egy-no-salgotarjannal-az-erintett-szakaszon-vonatpotlo-buszok-jarnak.htmlSzemélyvonat ütött el egy nőt Salgótarján és Somoskőújfalu között.NewsOrigoStephen Hawking földönkívüliekre fog vadásznihttp://www.life.hu/news/20150721-stephen-hawking-brit-fizikus-foldonkivuliek-utan-fog-kutatni-egy-milliardossal.htmlKülönleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.News--Jules Bianchi csapatfőnöke szívhez szóló üzenettel búcsúzotthttp://www.life.hu/intim/20150718-jules-bianchi-halala-utan-john-booth-a-manor-f1-team-csapatfonoke-szivhez-szolo-uzenettel-bucsuzott.html"Szavakkal nem lehet leírni azt a hatalmas szomorúságot, amit ezen a reggelen érzünk a csapatnál Jules elvesztése miatt. Kitörölhetetlen nyomot hagyott az életünkben, és örökre része lesz annak, amit elértünk, és annak, amit a jövőben fogunk" - mondta John Booth, a Manor F1 Team csapatfőnöke, akinek az autójában elszenvedte a balesetet a fiatal tehetség.Intim--Tiszta tekintet, őszinte mosoly: Mindent Jules Bianchirólhttp://www.life.hu/news/20141013-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-agykarosodast-szenvedett-pedig-jol-alakult-a-jovoje.htmlAzok az egységsugarú Forma-1-fanok, akik időnként bele-beleszundítanak a vasárnapi ebédet követő futamba, valójában nem túl sokat tudnak Jules Bianchiról. Egy fiatal srác az egyik kiscsapatból, valaki a mezőny sereghajtói közül, aki alatt vagy kifüstöl a Marussia, vagy simán csak kavicságyban zárja a hétvégét. Bárcsak Szuzukában is csak a gumifalba ütközött volna, és kiugrott volna a kocsijából egy bokaficammal...News--Két nap után találtak rá a Demi Moore medencéjében elhunyt fiúrahttp://www.life.hu/news/20150720-demi-moore-teljesen-sokkban-van.htmlSzörnyű tragédia történt pénteken Demi Moore otthonában; a színésznő most megszólalt az üggyel kapcsolatban. News--Hoppá! Ada végre bemutatja új pasiját a fiainakhttp://www.life.hu/news/20150720-ada-bemutatja-parjat-fiainak.htmlNagy lépésre készül Ada a Szelfiben: be szeretné mutatni Mátét a fiainak. Ám mielőtt a fiatal orvos megérkezne Németországból, a Reflektor háziasszonya bobozni viszi az ikreket.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.