Egy emberként üvöltötte egy halom egyetemista a Bulibáró, a Nézését meg a járását és az Olaszosan, dzsigolósan című slágereket az EFOTT fesztiválon. Kis Grófo olyan hangulatot varázsolt a színpadra, hogy még órák múlva is mindenkiben benne volt a mulatási. Mert ez a szó is bekerült a köztudatba Grófónak köszönhetően. 

Kis Grófo már a No roxa áj című számmal is hasított a videómegosztókon, aztán egyszer csak robbant a Bulibáró, és egy csapásra több ezren tudták már fejből a szöveget. A klip megtekintéseinek száma néhány hónap alatt négymillió fölé ugrott. Kis Grófónak már a tavaly őszi koncertjeire is alig lehetett beférni, az idei fesztiválszezonnak pedig az egyik legjobban várt előadója lett. 

A Volt Fesztiválon senkit sem zavart, hogy délben, a tűző napon kezdődött a mulatási, rengetegen várták Grófót, aki a Life.hu-nak is nyilatkozott. Az EFOTT-on Kis Grófo érkezése előtt már percekkel tapsolva üvöltött a tömeg. Néhány percre sikerült elérni a mulatós királyt, akit arról kérdeztem, milyen érzés ez a nagy siker.

Nagyon kiabálnak már érted a rajongók, milyen érzés?

Fantasztikus! Hallom, ahogy várják a mulatásit. Hálistennek a Bulibáró című slágerünk rengeteg emberhez eljutott, tetszik nekik. Számomra ez egy csodálatos érzés.

Te magad is egy bulibáró vagy?

Nem, az igazi bulibáró Pixa.

Otthon is csak a mulatós szól, vagy más stílusokat is szeretsz?

Természetesen nemcsak mulatóst hallgatok, sok külföldi számot is nagyon szeretek. A magyar sztárok közül a kedvenceim a Wellhello és Majkáék, imádom őket. Fluorékkal nagyon jóban is vagyok, vendégeskedtem az egyik budapesti koncertjükön is. 

Kis Grófo az EFOTT színpadánForrás: Pozsonyi Roland, EFOTT

A családod mit szól ahhoz, hogy ekkora sikered van?

Támogatnak mindenben. Nem tudnék ekkora sikereket elérni családi támogatás nélkül, és ez nagyon fontos nekem.  

A csajok próbálkoznak nálad?

Igen, de azt gondolom, hogy ez az énekesekkel általában megtörténik. De szerencsére kordában tudom őket tartani. Szerintem nemcsak a személyemért szeretnek a rajongók, hanem a zenémért, a dalaimért, szóval nem kell egyből arra gondolni, hogy Kis Grófót megennék a rajongólányok.

Tényleg, a barátaidnak még Laci maradtál vagy nekik is Kis Grófo?

Általában ők is Grófónak hívnak.

Mikor jön végre az új nóta?

Annyian nézték meg a Bulibárót, hogy előfordulhat, hamarosan újra lendületet veszünk, és jön a következő klip.