Kis Grófo siker dal Pixa Bulibáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy nap alatt több százezres nézettséget ért el a Bulibáró videoklipje. A Mokka vendégei a két bulibáró, Kis Grófo, mulatós zenész és Tóth Dániel „Pixa" DJ-producer voltak.

Grófo elmondta, eleinte tartott attól, hogy mit szólnak rajongói a szám stílusához, azonban megnyugtatott mindenkit, nem hagy fel a mulatós műfajjal, még akkor sem, ha a dal a nyár slágere lett szinte egy nap alatt.

„Mint előadóművész sejtettem, hogy ez ütni fog" – mondta Grófo, majd Pixa hozzátette, ő is sejtette, hogy sikeres lesz a dal. „Mindig olyan zenét szeretek csinálni, ami teljesen más, mint az éppen aktuális trendek" – tette hozzá.

Rá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/bulvar/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Bulvár--Berki Krisztián gusztustalan ajándékot kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-gusztustalan-ajandekot-kapott-hevesi-tamastol.htmlA TV2 sztárját különleges ajándékkal lepte meg Hevesi Tamás.TV + Bulvár--Énekversenyen díjazták az X-Faktorból kiesett Krizsma Gwendolinthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-krizsma-gwendolin-az-rtl-klub-x-faktor-tehetsegkutatobol-kiesett-versenyzo-enekversenyen-indult.htmlAz X-Faktor 2014-es évadában Gwendolin egészen a mentorházig jutott, ahonnan Szikora Róbert már nem vitte magával a az élő showba. Ő azonban nem adta fel az álmát.TV + Bulvár--Nacsa Olivérnek nem ment el a kedve a nősüléstől, sőt "összenyitja" életét szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-nacsa-olivernek-nem-ment-el-a-kedve-a-nosulestol-es-osszekoltozott-szerelmevel.htmlFérfiakról nem szoktak ilyet állítani, de Nacsa Olivér szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Trendi öltözékben, korábbi súlyához képest pár kiló többlettel beszélt a Life. hu-nak szerelemről, házasságról.TV + Bulvár--Kiszel Tünde lányának tabu az alkoholhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-kiszel-tunde-lanya-donatella.htmlHatalmas szülinapi bulit szervezett lányának Kiszel Tünde. Kiderült, mivel koccintottak a fiatalok.TV + Bulvár--Egyre rosszabbul viseli fia válását Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-pecsi-ildiko-szineszno-egyre-rosszabban-viseli-fia-es-partos-csilla-valasat.htmlA színésznő életére teljesen rányomja bélyegét fia válása, ami botrányoktól sem mentes. A keddi tárgyaláson ugyan nem vett részt Pécsi Ildikó, mégis megviselték az ott elhangzott szavak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.