Botrány! Hulk Hogan rasszista megjegyzést tett - Kirúgták

Forrás: AFP -
pankrátor rasszista videó botrány Hulk Hogan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendának számító pankrátornak a korábbi rasszista kijelentése miatt kell most felelnie.

A WWE nevezetű pankrátor-egyesület megvált Hulk Hogan személyétől, miután egy igencsak felháborító videó került elő róla. A felvételen az látható, hogy a férfi egyszerűen leniggerezte a saját lányának egykori kedvesét. A dolog pikantériája az, hogy ezt egy szex videóban mondta el, amit az ő beleegyezése nélkül tkerült nyilvánosságra. A pankrátor most sűrű bocsánatkérések közepette próbálja menteni a menthetőt. - írja a Female First.

Hulk Hogan Forrás: AFP

"Nyolc évvel sértő módon beszéltem valakiről, amiért most bocsánatot kérek. Nincs kifogás, ez elfogadhatatlan. Én egyáltalán nem ilyen vagyok. Hiszem, hogy minden egyes ember fontos, és nem lehet különbséget tenni köztük nemi identitás vagy bőrszín miatt." - mondta Hogan, aki három évvel ezelőtt 100 millió dollárra perelte a szexvideóját kiszivárogtató weboldalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.