Megható! Bianchinak ajánlotta győzelmét Sebastian Vettel

Forrás: Scuderia Ferrari -
Hungaroring Magyar Nagydíj Jules Bianchi Sebastian Vettel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten elhunyt versenyzőtársának, Jules Bianchinak ajánlotta győzelmét a 30. Magyar Nagydíj befutója, Sebastian Vettel.

A Ferrari versenyzője a csapatrádión mondott köszönetet Bianchinak, miután áthaladt a célvonalon. „Köszönöm, Jules, ez a győzelem neked megy” - mondta.

Forrás: Scuderia Ferrari

„Mindig is a szívünkben leszel, és tudjuk, hogy előbb vagy utóbb, Jules, ennek a csapatnak a része lettél volna” - tette hozzá a rádión a német pilóta, aki a dobogón is Jules Bianchinak ajánlotta győzelmét. „Hihetetlen nap, de ez a győzelem Jules-nek megy”.

Bianchi szülei is ott voltak a Hungaroringen, a fiatalon elhunyt pilóta tiszteletére egy perc néma csendet tartott mindenki a rajt előtt.

Üres medencébe ugrott és meghalt két férfihttp://www.life.hu/news/20150726-ures-medencebe-ugrott-es-meghalt-ket-ferfi-1.htmlA toronyugró emelvényről az 5 méter mély, üres medencébe ugrott szombat éjjel két férfi egy bajorországi strandon, mindketten meghaltak.NewsThinkstockVége a jubileumi Magyar Nagydíjnak - Vettel lett a győzteshttp://www.life.hu/news/20150726-sebastian-vettel-nyerte-a-magyar-nagydijat.htmlA négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája győzött vasárnap a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen.News--Biztonsági autó a pályán! Baleset volt a Magyar Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150726-baleset-a-hungaroringen-a-magyar-nagydijon.htmlNico Hülkenberg a célegyenes végi gumifalba csapódott.NewsAFPBombariadó volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150726-bombariado-volt-ferihegyen.htmlVasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. NewsOrigoTankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Káosz az országban a szombati vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150726-21-embert-mentettek-meg-a-rendorok-a-balatonon.htmlFolyamatos a rendőri jelenlét a szombati vihar miatt áram nélkül maradt városokban, falvakban - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata vasárnap reggel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.