A pornós lány úgy gondolta, eldicsekszik azzal, mennyire jól érezte magát a Kuwait Airways Londonból New Yorkba tartó járatán a pilótával – így sikerült is lebuktatnia magát.

Az eset, amikor a gép pilótája a vezetőfülkébe hívta a pornós Chloe Khant és barátnőjét, 2013-ban történt. Vizsgálat azonban csak most indult az ügyben, így az egész sztori most robbant a sajtóban.

Forrás: Instagram/ Chloe Khan

Chloe korábban a brit X Factorban szerepelt, de kokainproblémái miatt kizárták a műsorból. Egyébként brutálisan gazdag, vagyonát vetkőzésekből és egyéb szolgáltatásokból szedte össze. A repülőútról, amelyről több fotó, de még videó is készült, részletesen beszámolt a hölgyike: 

„Körülbelül 30 perc telt el a felszállás óta. A businessosztályon ültünk, éppen csak kikapcsolták a biztonsági övek jelzését, amikor egy légiutas-kísérő lépett hozzánk, és azt mondta: a pilóta szeretné, ha bemennénk hozzá a fülkébe. Amikor beléptünk, bezárták az ajtót, és a kapitány bemutatkozott: én vagyok a csintalan kapitány. Azt mondta, beengedi a szexi lányokat a pilótafülkébe. Igaz, nem lenne szabad, de itt most ő írja a szabályokat. Aztán arra kérte a stewardesst, hogy hozzon egy üveg pezsgőt, amit a barátnőmmel meg is ittunk. Rágyújtott. Arra gondoltam, ez kicsit fura, de azt mondta: ő a kapitány, bármit megtehet. Megkérdeztem, hogy ez biztonságos-e, mire azt válaszolta, hogy az emberek túl nagy hűhót csapnak a biztonság körül. Ledöbbentem. A pilóták nem ittak alkoholt, de a kapitány kábé két doboz cigit szívott el New Yorkig. Közben az Oroszlánkirályból énekelte a Hakuna Matatát, meg Toni Braxtontól az Unbreak My Heartot. Minden egyes gombot és kapcsolót végigmutogatott, hogy melyik mit csinál, aztán azt mondta: az ölébe ülhetünk, felvehetjük a sapkáját, és vezethetjük a gépet. A másodpilóta nem dohányzott, és nem is beszélt sokat. Néhány viccet mesélt, de hála Istennek, őt jobban érdekelte a gép vezetése.”

Forrás: Instagram/ Chloe Khan

Mindeközben több mint 300 utas ült gyanútlanul a gépen, akik szerencsére végül minden gond nélkül leszállhattak a gépről New Yorkban. A kuvaiti légitársaság azt ígéri, hogy a vizsgálat végén nyilvánosságra hozza az eredményt. Ha mindez bebizonyosodik, a pilóta bizony repülni fog a légitársaságtól. 

Az esetről itt találsz néhány fotót!